Finnboat

Perinteinen talouskoulutusseminaarimme järjestetään maanantaina 11.12.2006 klo 8.30 alkaen Helsingissä Kokoushotelli Rantapuistossa. Kyseessä on Espoossa sijaitsevan Meripuiston (joka on suljettu remontin vuoksi) sisarhotelli Vuosaaressa Ramsinniemessä ( www.rantapuisto.fi ).

Kouluttajana toimii edellisvuosien tapaan Lars Christer Johans. Tällä kertaa koulutuspäivän aikana kerrataan laajasti edellisissä seminaareissa käytyjä asioita kuten rahan sitoutuminen yritykseen ja rahoitus, taseen seuranta, tulorahoitus, voitto, tuloslaskelma ja kannattavuus jne. Seminaarin ohjelma sekä ilmoittautumislomake liitteinä.

Seminaaripäivän hinta, johon kuuluvat kahvit ja lounas, on vain 50 EUR/hlö (sis. alv). Tutustukaa oheiseen ohjelmaan ja ilmoittautukaa mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.11.2006. Mukaan voidaan ottaa 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Vahvistus ilmoittautuneille ja lasku osallistumismaksusta lähetetään kaikille ilmoittautuneille viikolla 48.

Suomi