Finnboat

Finnboat järjestää yhteistyössä Helsingin Evankelisen Opiston kanssa digitaalisen kuvankäsittelyn kurssin tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.1.2007 klo 17.00-21.00. Kurssi järjestetään Helsingin Evankelisen Opiston koulutustiloissa Helsingin Kalliossa, Kirstinkatu 1 (ajo-ohje www.heo.fi).

Kurssin hinta on 120 euroa/hlö, jos 10 henkilöä ilmoittautuu kurssille. Mikäli ilmoittautujia on alle 10, ei kurssia järjestetä. Kurssille otetaan enintään 15 osallistujaa, jolloin hinta on 80 euroa/hlö. Hintaan sisältyvät sämpyläkahvit kumpanakin iltana.

Kurssin sisällöstä:
Kurssin pääpaino on kuvien käsittelyn teknisessä osaamisessa, ei niinkään taiteellisesti tai informatiivisesti onnistuneen kuvan ottamisessa. Opettelemme skannaamaan paperikuvia, tutustumme digikameran asetuksiin, opimme säätämään kuvakontrastia, valoisuutta, väritasapainoa ja terävyyttä sekä rajaamaan ja pakkaamaan kuvat niin, että niiden käyttö www-sivuilla on mahdollista.

Kurssilla käytetään ilmaisia Irfan View- ja Gimp-kuvankäsittelyohjelmia. Ne, samoin kuin muu oppimateriaali, annetaan opiskelijoille mukaan CD-romilla. Kurssille kannattaa ottaa mukaan omia paperivalokuvia, etenkin sellaisia, joiden värit kaipaavat korjailua. Kurssivaatimuksena on Windowsin kohtalaisen hyvä tuntemus, oma digikamera olisi hyvä olla mukana.

Kurssille ilmoittaudutaan täyttämällä liitteenä oleva lomake ja faxaamalla se 15.12.2006 mennessä takaisin Finnboatin toimistoon numeroon (09) 696 21 611 tai sähköpostilla info@finnboat.fi.

Suomi