Finnboat

Arvoisat Finnboat-jäsenet,

Vuoden Venetarvike valitaan nyt kolmannen kerran. Kilpailua on nyt laajennettu siten, että jokainen yritys saa asettaa ehdolle kaksi tuotetta. Emme tässä vaiheessa vielä lähde jakamaan niitä eri kategorioihin mutta mikäli tänä vuonna osanottajia on runsaasti niin jatkossa myös tätä tullaan harkitsemaan.

Tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kymmenen loppukilpailuun pääsevää tuotetta. Nämä kymmenen tuotetta ovat KAIKKI esillä Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin lasigalleriassa koko Vene 07:n ajan.

Tuomaristo koostuu 1 moottorivenevalmistajasta, 1 purjevenevalmistajasta, 1 venealan lehden toimittajasta ja 1 venealan viranomaisesta. Tuomariston kokoonpano julkaistaan samalla kun palkinnotkin. Tuomariston kokoonpano tulee muuttumaan vuodesta toiseen.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

1.Yritykset voivat nimetä KAKSI tuotetta per yritys ehdolle Vuoden Venetarvikkeeksi. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin Jouko Hujulle 20.12.2006 mennessä.
2.Finnboatin tai Suomen Messujen edustajia ei tuomaristossa ole.
3.Pääalkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Venetarvike” eri muodoissa).
4.Lisäksi valitaan kaksi kunniamaininnan saavaa tuotetta.

Tuomaristo tulee valinnassaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen suunnitteluun kokonaisuudessaan, sen soveltuvuutta suunniteltuun käyttöön, innovaatioasteeseen, omaperäisyyteen sekä käytön helppouteen.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi