Finnboat

FINNBOATIN NETTISIVUT
on uudistettu ja sinne on lisätty sivuja, joilla kerrotaan eri yhdistysten toiminnasta ja jäsenyydestä niissä sekä siitä, miten jäseneksi haetaan ja mitä hyötyä jäsenyydestä on. Nämä sivut ovat jäsenkunnan ”sisäiset” ja niihin tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Sivut on tarkoitettu työkaluksi teille kaikille, kun kerrotte Finnboatin toiminnasta ulospäin. Jäseneksi hakeminen tapahtuu myös nykyään tätä kautta.

Jäsensivut ovat osoitteessa .www.finnboat.fi/jasensivut
Käyttäjätunnus: ammattilaiset
Salasana: vesillä

Muistakaa myös säännöllisin väliajoin tarkistaa Finnboatin nettisivuilta, että yritystänne koskevat yhteystiedot ja varsinkin tuotteita koskevat tiedot ovat oikein. Jos niissä on korjattavaa, ilmoittakaa muutokset Katjalle kirjallisesti osoitteeseen katja@finnboat.fi.

DIGITAALISEN KUVANKÄSITTELYN KURSSI
pidetään tehokurssin muodossa tiistai- ja keskiviikkoiltana 16. ja 17. tammikuuta Helsingin Evankelisessa Opistossa. Mukaan mahtuu vielä, ilmoittautumiset 15.12. mennessä info@finnboat.fi . Lisätietoa kurssin sisällöstä ja ilmoittautumislomake liitteenä (ATK_ilmoittautuminen).

VENEALAN 6. SUURI KORJAAMOPÄIVÄ
järjestetään Helsingin Messukeskuksessa maanantaina 12.2.2007 klo 8.00-14.00. Merkatkaa kalenteriin jo nyt, kutsut tilaisuuteen tulevat myöhemmin.

VUODEN VENETARVIKE -KILPAILU
on käynnistynyt. Yritykset voivat nimetä kilpailuun ehdolle KAKSI tuotetta per yritys. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin Jouko Hujulle 20.12.2006 mennessä. Lisätietoa 23.11.2006 lähetetyssä jäseninfossa (ks. arkisto ”Vuoden Venetarvike -kilpailu käynnistyy”).

Suomi