Finnboat

Hyvät jäsenet,

Yhteisen TV-Kampanjamme rahoituspotti media-ajan ostoon on jo saavuttanut tavoitteen alarajan eli 70.000 EUR. Tulemme kampanjalla saavuttamaan 58% kohderyhmästä 25-44 vuotiaat perheet ja saamme yli 10 vuotiaista yli 5 milj. Kontaktia. Jäsenyrityksiämme on runsaslukuisesti tukemassa projektia. Näkyvyys tulee siis olemaan melkoinen.

Toivon, että kaikki suuremmat ja pienemmä venealan yritykset kantavat jollakin lailla kortensa kekoon. Pienikin mukana olo riittää. Jos kaikki jäsenet laittavat 200 EUR tulee siitäkin jo 50.000 EUR!!!

Jotta saamme lopulliset tilaukset tehtyä niin pyydämme ystävällisesti vahvistamaan mukana olonne tämän viikon aikana. Kiitos.

Samalla käytän tilaisuutta toivottaakseni teille Rauhallista Joulua ja Antoissa Uutta Vuotta.

Terveisin

Jouko

Suomi