Finnboat

Finnboatin TV kampanja alkaa tammikuun loppupuolella ja sen myötä sivujemme kävijämääärä varmasti taas kasvaa. Pyydämmekin jäseniä nyt tarkistamaan omat tuote- ja yhteystiedonsa Finnboatin nettisivuilta. Kätevimmin tämä käy, kun teette hauan yrityksenne nimellä kohdasta ”Jäsenet”. Tämän jälkeen näette yhdellä silmäyksellä, mitä tietoja yrityksestänne tällä hetkellä löytyy.

Mikäli muutettavaa löytyy, pyydämme tekemään korjaukset kirjallisesti Katjalle katja@finnboat.fi, faksilla (09) 696 21611 tai postitse. Korjauksia tehdään sitä mukaan kuin tietoja meille ilmoitetaan.

Liitteestä alla löytyvät ns. jäsentietolomakkeet, joilla tietojen ilmoittaminen on helppoa ja selkeää. Jos tietonne ovat tällä hetkellä kunnossa, voitte tallentaa lomakkeet koneellenne myöhempää käyttöä varten.

Suomi