Finnboat

Hyvät Veneteollisuusyhdistyksen jäsenet,

On taas tullut aika päivittää yhteinen vientiesite. Tulemme jakamaan sitä yhteisosastoillamme eri tapahtumissa maailmalla, teemme suorapostituksen tiettyjen maiden jälleenmyyjille, toimitamme esitteitä Suomen kaupallisiin edustustoihin, eri sidosryhmille ympäri maailman ja tiedossamme olevalle kansainväliselle venelehdistölle.

Esitteestä tehdään tälläkin kertaa myös helposti päivitettävä PDF-versio, joka löytyy Finnboatin webbisivuilta. Tätä sivuosoitetta mainostetaan eri yhteyksissä kautta koko vuoden, päivittäinen kävijämäärä nettisivuillamme liikkuu tuhansissa. Esite noudattaa edellisen esitteen formaattia ja ulkoasua ja sen tekemisestä sekä lay-outista vastaa Kari Wilén. Esite tehdään vain englanninkielisenä ja painos on 3000 kpl.

Vientiesitteen rakenteessa noudatetaan ruutuperiaatetta, jolloin vene/tarvikeruutuja on 6 kpl per sivu (kuva ja perustietoteksti). Yritys voi tuoteruutujen lisäksi ostaa esitteestä myös normaalia mainostilaa edellyttäen, että se varaa myös tuoteruutuja. Ilmoitustilaa myydään Finnboat Newsin hinnoin eikä niihin saa vientitukea. Alustavan suunnitelman mukaan vientiesite on 64-sivuinen ja kunnianhimoinen tavoitteemme on saada se valmiiksi tämän vuoden METS-messuihin mennessä.

Olemme halunneet pitää esitteen hintarakenteen tälläkin kertaa kohtuullisena. Esitteen tekokustannuksiin on anottu KTM:ltä kansainvälistymistukea (PK-yritykset 40% ja muut 25%). Tämän mukaisesti yrityskohtaiset kustannukset ovat 50,00 euroa per ruutu (+ alv 22%). Tämä on siis bruttohinta, jossa vientitukea ei vielä ole huomioitu.

Tällä projektilla on todella kiire. Jotta saamme sen välittömästi käyntiin, pyydämme ystävällisesti palauttamaan oheisen varauslomakkeen sekä esitemateriaalin sähköisessä muodossa joko CD:llä tai sähköpostitse Lenalle 5.10.2007 mennessä. Tämän infon liitteessä on mainittu esitteen materiaalivaatimukset, tutustukaa niihin huolellisesti. HUOM! Kaikki tekstit toimitetaan Finnboatille valmiiksi englanninkielisinä!

HUOM! Mikäli yritys valmistaa/valmistuttaa kaikki tuotteensa Suomen ulkopuolella, eivät kyseessä ole suomalaiset tuotteet eikä kyseinen yritys voi osallistua vientiesitteeseen ollenkaan. Mikäli vain osa yrityksen tuote-/venemallistosta valmistetaan maamme ulkopuolella, voi yritys esitellä koko mallistonsa vientiesitteessä, mutta vientituki myönnetään vain suomalaisia tuotteita esittelevistä ruuduista. Suomen ulkopuolella tehtävistä tuotteista on ilmoitettava meille kirjallisesti ilmoittautumisen yhteydessä.

Suomi