Finnboat

Arvoisat vastaanottajat,

Venealan Osatoimittajat ry järjestää koko alalle tarkoitetun tietoiskujen sarjan ympäri Suomea syksyllä 2007 ja keväällä 2008. Tietoiskut ovat noin yhden työpäivän mittaisia ja nyt syksyllä toteutetaan kaksi tietoiskua, toinen Espoossa Hotelli Meripuistossa tiistaina 30.10. ja toinen Turun Messukeskuksessa torstaina 1.11. Kevään tilaisuudet järjestetään Kokkola/Pietarsaari seudulla (på svenska) sekä Järvi-Suomessa. Tietoiskujen tarkoituksena on antaa kaikille venemyynnin parissa toimiville ajan tasalla olevaa tuoteryhmätietoa. Pääsääntöisesti tietoiskut koskevat ns. hyllytavaraa.

Alan yleinen uskottavuus koostuu mm. siitä, että veneliikkeiden, korjaamojen, välittäjien ja myös valmistajien koko henkilökunta tietää riittävästi veneisiin oleellisesti kuuluvista varusteista. Tietoiskut on siis tarkoitettu yritysten koko henkilökunnalle.

Espoon 30.10. ja Turun 1.11. tietoiskupäivien ohjelma on seuraava:

09.00-09.30
Aamukahvi ja ilmoittautuminen

09.30-11.30
Vene- elektroniikka
Mihin kehittyy vene-elektroniikka, lähinnä navigointi- ja paikallistamislaitteet?

Veneiden pintakäsittelyaineet
Lähinnä anti-fouling, maalit ja puhdistus

Pelastusvälineet ja hätämerkinantolaitteet

11.30 – 12.30
Lounas

12.30 – 16.00
Veneiden köysistöt
Kiinnitysköydet, purjehdusköydet

Mastot ja heloitus

n. klo 14.00
Iltapäiväkahvi

Sähkölaitteet
Maasähköjärjestelmä ja sen mitoitus eli miten suuri akkuvaraaja eri tarpeisiin, mitä tulisi huomioida ko. järjestelmiä myydessä jne.

16.00
Tilaisuus päättyy

Luennoitsijoina toimivat Finnboatin Osatoimittajayhdistyksen jäsenyritysten tuoteasiantuntijat. Tulossa on siis monipuolinen ja antoisa päivä. Otamme myös mielellämme vastaan ajatuksia, mistä tuoteryhmistä haluaisitte saada yleistä lisätietoa.

Kummassakin tilaisuudessa on sama ohjelma (luennoitsijat saattavat vaihtua) ja kummastakin tilaisuudesta veloitamme omakustannushinnan 40 Eur + alv per henkilö. Osallistumismaksu sisältää luentomateriaalin, aamukahvin ja kah-vileivän, buffetlounaan sekä iltapäiväkahvit. Osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan joko sähköpostilla katja@finnboat.fi tai oheisella lomakkeella (fax 09-696 21 611). Espoon 30.10. tilaisuuteen on ilmoittauduttava viimeistään 23.10. ja Turun 1.11. tilaisuuteen on ilmoittauduttava viimeistään 25.10.

HUOM! Mahdollisista peruutuksista on ehdottomasti ilmoitettava Finnboatiin, Espoon tilaisuuden peruutukset 26.10. ja Turun peruutukset 30.10. mennessä.

Molempiin tilaisuuksiin on paikkoja rajoitetusti, joten laita ilmoittautuminen saman tien sisään.

Ajo-ohje hotelli Meripuistoon löytyy osoitteesta www.meripuisto.fi ja Turun Messukeskukseen osoitteesta www.turunmessukeskus.fi.

Parhain terveisin,

VENEALAN KESKUSLIITTO FINNBOAT ry

Jouko Huju
toimitusjohtaja

Suomi