Finnboat

Arvoisat vastaanottajat,

Venealan Osatoimittajat ry järjestää koko alalle tarkoitetun tietoiskujen sarjan ympäri Suomea syksyllä 2007 ja keväällä 2008. Tietoiskut ovat noin yhden työpäivän mittaisia ja syksyllä ne toteutetaan Espoossa Hotelli Meripuistossa tiistaina 30.10. ja Turun Messukeskuksessa torstaina 1.11. Kevään tilaisuudet järjestetään Kokkola/Pietarsaari seudulla (på svenska) sekä Järvi-Suomessa. Tietoiskujen tarkoituksena on antaa kaikille venemyynnin parissa toimiville ajan tasalla olevaa tuoteryhmätietoa. Pääsääntöisesti tietoiskut koskevat ns. hyllytavaraa.

Alan yleinen uskottavuus koostuu mm. siitä, että veneliikkeiden, korjaamojen, välittäjien ja myös valmistajien koko henkilökunta tietää riittävästi veneisiin oleellisesti kuuluvista varusteista. Tietoiskut on siis tarkoitettu yritysten koko henkilökunnalle.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tämän viikon perjantaina 19.10, joko sähköpostilla katja@finnboat.fi tai faksilla (09) 696 21 611. Ilmoittautumislomake löytyy liitteestä.

Luennoitsijoina toimivat Finnboatin Osatoimittajayhdistyksen jäsenyritysten tuoteasiantuntijat. Tulossa on siis monipuolinen ja antoisa päivä. Otamme myös mielellämme vastaan ajatuksia, mistä tuoteryhmistä haluaisitte saada yleistä lisätietoa.

Espoon ja Turun tilaisuuksissa on sama ohjelma (luennoitsijat saattavat vaihtua) ja kummastakin tilaisuudesta veloitamme omakustannushinnan 40 Eur + alv per henkilö. Osallistumismaksu sisältää luentomateriaalin, aamukahvin ja kah-vileivän, buffetlounaan sekä iltapäiväkahvit. Osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen.

Molempiin tilaisuuksiin on paikkoja rajoitetusti, joten laita ilmoittautuminen saman tien sisään.

Espoon 30.10. ja Turun 1.11. tietoiskupäivien ohjelma on seuraava:

09.00-09.30
Aamukahvi ja ilmoittautuminen

09.30-11.30
Vene- elektroniikka
Mihin kehittyy vene-elektroniikka, lähinnä navigointi- ja paikallistamislaitteet?

Veneiden pintakäsittelyaineet
Lähinnä anti-fouling, maalit ja puhdistus

Pelastusvälineet ja hätämerkinantolaitteet

11.30 – 12.30
Lounas

12.30 – 16.00
Veneiden köysistöt
Kiinnitysköydet, purjehdusköydet

Mastot ja heloitus

n. klo 14.00
Iltapäiväkahvi

Sähkölaitteet
Maasähköjärjestelmä ja sen mitoitus eli miten suuri akkuvaraaja eri tarpeisiin, mitä tulisi huomioida ko. järjestelmiä myydessä jne.

16.00
Tilaisuus päättyy

Ajo-ohje hotelli Meripuistoon löytyy osoitteesta www.meripuisto.fi ja Turun Messukeskukseen osoitteesta www.turunmessukeskus.fi.

Suomi