Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Vuoden Venetarvike(tarvikkeet) valitaan nyt neljännen kerran. Kilpailua on nyt laajennettu siten, että jokainen yritys saa asettaa ehdolle KOLME tuotetta.

Emme edelleenkään vielä lähde jakamaan niitä eri kategorioihin mutta mikäli tänä vuonna osanottajia on runsaasti niin jatkossa myös tätä tullaan harkitsemaan.

Tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kymmenen loppukilpailuun pääsevää tuotetta. Nämä kymmenen tuotetta ovat KAIKKI esillä Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin lasigalleriassa koko Vene 08:n ajan hyvin näkyvällä paikalla.

Tuomaristo koostuu 1 moottorivenevalmistajasta, 1 purjevenevalmistajasta, 1 venealan lehden toimittajasta ja 1 venealan viranomaisesta. Tuomariston kokoonpano julkaistaan samalla kun palkinnotkin. Tuomariston kokoonpano tulee muuttumaan vuodesta toiseen.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

1.Yritykset voivat nimetä KOLME tuotetta per yritys ehdolle Vuoden Venetarvikkeeksi.

2. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin Jouko Hujulle 10.1.2008 mennessä.

3.Finnboatin tai Suomen Messujen edustajia ei tuomaristossa ole.

4.Pääalkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Venetarvike” eri muodoissa. Palkinnot jaetaan Red Carpet
Awards-tilaisuudessa näyttelyn Trade Day-päivänä perjantaina 8.2.2008 noin 600 henkilön läsnäollessa. Lisäksi 10 shortlistattua mainitaan messujen päälehdistötilaisuudessa aiemmin samana päivänä.

4.Lisäksi valitaan kaksi kunniamaininnan saavaa tuotetta.

Tuomaristo tulee valinnassaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen suunnitteluun kokonaisuudessaan, sen soveltuvuutta suunniteltuun käyttöön, innovaatioasteeseen, omaperäisyyteen sekä käytön helppouteen sekä uutuusarvoon.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Terveisin

Jouko Huju

Suomi