Finnboat

Hyvät jäsenet,

Viime aikoina on kiihkenevällä tahdilla sähköpostiimme ilmestynyt tajouksia erilaisista messuluetteloista. Usein niissä sanotaan, että ovat ilmaisia ja kattavat koko Euroopan. Kun lukee pientä tekstiä niin huomaa, että ilmoittautumalla sistoutuu maksamaan jopa 1000 euroa vuodessa kolmen vuoden ajan. Olkaa siis tarkkoina tämän suhteen ja varmistakaa aina, että olette mukana vain virallisissa luetteloissa.

Oheistan Amsterdamin RAI-näyttelyn tiedotteen asiasta heidän osaltaan.

EXHIBITOR WARNING – Fair Guide

FAIR GUIDE WARNING

Recently some of our exhibitors received a proposal to be included in the FAIR GUIDE of Construct Data Verlag from Austria. This guide invites our exhibitors to update their details. If you read the small print at the bottom of the form, you can see that you agree to a contract that costs 3 years EUR 971 a year which is very hard to unsubscribe. Please note FAIR GUIDE is not an initiative of Amsterdam RAI.

For more information please visit www.stopecg.org.

Amsterdam RAI does not support FAIR GUIDE or any other initiative of this kind like for instance Euro Business Guide.

Suomi