Finnboat

Hyvät jäsenet,

Suomen Veneteollisuusyhdistyksen toimeksiannosta olemme alustavasti kartoittamassa kiinnostusta Dubain matkaan, joka järjestetään Middle East Boat Shown aikana ensi maaliskuussa.

Dubai investoi todella huimia summia marina/veneilytoiminnan kehittämiseen ja siellä on tällä hetkellä jo kymmeniä marinoita. Uusien täyttömaalle rakennettavien saariprojektien ympärille rakennetaan kymmeniä tuhansia uusia venepaikkoja. Suomalaiset ovat saaneet alueelta mm. erittäin merkittäviä marinaurakoita. Kysyntää on tällä hetkellä huomattavasti myös pienemmille veneille. Paikalla ovat nyt jo erittäin voimakkaasti mm. saksalaiset, britit, italialaiset, australialaiset, hollantilaiset, amerikkalaiset jne.

Matkan sisältö koostuu seuraavista elementeistä:

1. Gulf Boating Congress 1 pv. Tässä tapahtumassa alan asiantuntijat, paikalliset ja ulkomaalaiset kertovat markkinoista ja kokemuksista
2. Congressin toinen päivä käytetään ”site-visiteihin” eli käydään eri marinoissa ja mm. Palm-projektin työmaalla (jonne muuten vaikea päästä)
3. Middle East Boat Show (kahtena iltapäivänä, näyttely auki 15.00 – 21.00)
4. Kaksi venetehdasta (vaatii vielä vahvistuksen) eli Gulf Craft, joka on alueen huomattavin rakentaja ja Yamaha Boat Factory, joka on pienempi ja tekee veneitä paikallisiin ja erityisesti mm. Afrikan tarpeisiin.

Olemme alustavasti varanneet Lufthansan lennot (meno 11.3. ja paluu 15.3.).

Kustannusarvio sitoumuksetta on:

– lennot n. 1000 EUR, hotellit 4 yötä n. 700 EUR ja jaettavat mahdolliset yhteiskuljetuksets sekä kongressin osallistumismaksu USD 300,- Nämä siis brutto, johon anomme KTM:n tuen.

Pyydän ystävällisesti niitä, jotka ovat kiinnostuneita matkasta lähettämään mailin minulle 15.12.2007 mennessä. (jouko@finnboat.fi).

Kiitos

Terveisin

Jouko

Suomi