Finnboat

Hyvät jäsenet,

Venepörssin nettipalvelu (www.veneporssi.fi) on ilmainen Finnboat-jäsenkauppiaille vuosina 2008 – 2009. Käyttöoikeus alkaa 1.1.2008. Finnboat-kauppiailla on mainitusta päivämäärästä alkaen rajoittamaton käyttöoikeus. Samalla Finnboat-kauppiaat saavat samoin edellytyksin käyttöönsä muut Pörssilehden osiot (autot, moottoripyörät, moottorikelkat, puutarhakoneet ja maansiirtokoneet). Finnboat-kauppiaat saavat lisäksi käyttöönsä systeemiin kuuluvan ylläpito- ja tilasto-ohjelman.

 

Tämä Venepörssin palvelu on pohjoismainen ja on luettavissa kunkin maan omalla kielellä (suomi, ruotsi ja norja) sekä lisäksi englanniksi. Systeemin ylläpidosta vastaa Venepörssin emoyhtiö Hjemmet Mortensen Annonsmedia Ab ja se tapahtuu kustannuksitta Finnboatille tai sen jäsenkauppiaille. Venepörssi vastaa Finnboat-kauppiaiden koulutuksesta järjestelmän käyttöön. Tämä tapahtuu, joko puhelimitse Venepörssin toimesta tai erikseen sovittavien Finnboat-kokousten aikana.

Edellä mainitun nettikaupan lisäksi Venepörssi julkaisee jokaisessa printtiversiossaan useita aukeamia värillisiä ruutuja ”Finnboat-Venekauppiaan Varma Valinta”- työnimellä olevia sivuja. Näiden sivujen käyttömahdollisuus on vain ja yksinomaan Finnboat-jäsenyrityksillä.

 

Näillä sivuilla oleviin ruutuihin pääsevät Finnboat-jäsenkauppiaat veloituksetta seuraavin ehdoin;

Finnboat toimittaa Venepörssille kulloinkin voimassa olevan listan Finnboatin jäsenistä ja huolehtii siitä, että kaikki muutokset ilmoitetaan Venepörssille viipymättä.

Jäsenellä tulee olla maksullinen ilmoitus siinä lehdessä, jossa ilmaiset ruudut julkaistaan.

Ilmaisia ruutuja Finnboat jäsenet saavat seuraavan taulukon mukaan:

Kokosivusta   7
1/2-sivusta   5
1/4-sivusta   3

Pienemmästä kuin 1/4-sivun ilmoituksesta ilmaisia ruutuja ei myönnetä. Kulloisenkin ilmoituksen hinnat ovat Venepörssin ja jäsenkauppiaan välinen neuvottelukysymys.

Ota yhteyttä Venepörssin Kari Lallukkaan (kari.lallukka@veneporssi.fi) ja ota tämä etu käyttöösi välitömästi.

Suomi