Finnboat

Vuoden 2008 ensimmäinen Finnboat News ilmestyy Vene 08 Båt -messuille viikolla 6 ja lehti jaetaan mm. kaikille messujen näytteilleasettajille. Nyt on siis hyvä tilaisuus kertoa yrityksenne nimitys- ja muut business-to-business uutiset kerralla laajalle lukijajoukolle. Lähettäkää lyhyet jutut, mielellään kuvamateriaalin kera osoitteeseen lena@finnboat.fi viimeistään torstaina 17.1.

Muistattehan myös, että Finnboat Newsistä voi varata edullista mainostilaa. Hintatietoihin voitte tutustua tästä.

Tarjolla on niin ikään Finnboat News -lukijamatkoja Tukholman ja Oslon venemessuille helmi-maaliskuussa. Matkavaraukset on tehtävä 29.1.2008 (Tukholma) ja 21.1.2008 (Oslo) mennessä. Lisätietoja matkoista Finnboat Newsin numerossa 4/2007. Huom! Tiedustelut, matkavaraukset ja peruutukset suoraan matkatoimistoon osoitteeseen finnboat@kalevatravel.fi.

Suomi