Finnboat

Venealan Osatoimittajat ry järjestää Venealan Kauppiaat ry:n toimeksiannosta koko alalle tarkoitetun tietoiskusarjan. Tietoiskut ovat noin yhden työpäivän mittaisia ja niiden tarkoituksena on antaa alan ammattilaisille tarvittavaa perustietoa alla mainituista tuoteryhmistä. Tietoiskut koskevat pääosin kauppiaiden ns. hyllyssä myytävää tavaraa. Tuoteryhmäkoulutuksella halutaan laajamittaisesti kertoa niin vähittäiskaupan kuin teollisuuden ja maahantuonninkin parissa työskenteleville eri tuotealueiden viimeaikaisesta kehityksestä ja siitä, mitä alalla toimivien tulee tietää, kun näitä tuotteita myydään. Luennoitsijoina toimivat Finnboatin Osatoimittajayhdistyksen jäsenyritysten tuoteasiantuntijat.

Venealan yleinen uskottavuus koostuu mm. siitä, että veneliikkeiden, telakoiden, välittäjien ja myös valmistajien koko henkilökunta tietää riittävästi veneisiin oleellisesti kuuluvista varusteista. Tietoiskut on siis tarkoitettu yritysten koko henkilökunnalle! Kevään tilaisuudet järjestetään

  • tiistai 22.4. Pietarsaaren Kaupunginhotellissa, Kanavapuistikko 13 (kaksikielinen)
  • keskiviikko 23.4. Scandic Hotel Kuopiossa, Satamakatu 1 (suomenkielinen)

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan kirjallisesti viimeistään 1.4.2008. HUOM! Vain kirjalliset ilmoittautumiset huomioidaan. Ilmoittautumislomake liitteenä alhaalla.

Kummastakin tilaisuudesta veloitamme omakustannushinnan 40 eur + alv/hlö. Osallistumismaksu sisältää luentomateriaalin, aamukahvin ja kahvileivän, buffetlounaan sekä iltapäiväkahvit. Osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Molempiin tilaisuuksiin on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittautukaa ajoissa. Mikäli jostain syystä ette pääsekään tilaisuuteen, muistakaa peruuttaa ilmoittautumisenne. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan normaalisti, sillä ateriavaraukset tehdään ilmoittautumisten mukaan.

Tietoiskupäivän ohjelma sekä Pietarsaaressa 22.4. että Kuopiossa 23.4. on seuraava:

09.00-09.30
Aamukahvi ja ilmoittautuminen

09.30-11.30
Vene- elektroniikka: Mihin kehittyy vene-elektroniikka, lähinnä navigointi- ja paikallistamislaitteet?

Veneiden pintakäsittelyaineet: Lähinnä anti-fouling, maalit ja puhdistus
Pelastusvälineet ja hätämerkinantolaitteet

11.30 – 12.30
Lounas

12.30 – 14.00
Veneiden köysistöt: Kiinnitysköydet, purjehdusköydet

Mastot ja heloitus

n. klo 14.00
Iltapäiväkahvi

14.30
Sähkölaitteet: Maasähköjärjestelmä ja sen mitoitus eli miten suuri akkuvaraaja eri tarpeisiin, mitä tulisi huomioida ko. järjestelmiä myydessä jne.

16.00
Tilaisuus päättyy

Varaamme oikeuden muutoksiin tai tilaisuuden peruuttamiseen, jos riittävästi osallistujia ei ole.

Suomi