Finnboat

Boatman Groupin tiedote 25.4.2008

Bavarian veneisiin asennetuissa Würthin 220V -maasähköpaneeleissa(panel model 302) on testitilanteessa havaittu toimintahäiriöitä, joissa täydellä kuormituksella kyseinen maasähköpaneeli saattaa ylikuumentua. Maasähköpaneelia ei tule käyttää ennen kuin se on maahantuojan toimesta vaihdettu.

Olemme lähettäneet asiakastiedotteen kaikille niille Boatshopin ja Boatman Groupin kautta veneen ostaneille Bavaria-purjeveneen omistajille, joita asia koskee ja heidän osaltaan sähköpaneelien vaihto on käynnissä.

Muuta kautta hankittujen uusien ja käytettyjen Bavaria-purjeveneiden ostajia kehotamme olemaan yhteydessä veneen myyjään/maahantuojaan pikimmiten ja varmistamaan, koskeeko asia heitä. Maasähköpaneelia ei tule missään nimessä käyttää ennen kuin se on vaihdettu!

Ystävällisin terveisin,
Boatman Group huolto

Boatman Group Oy
Veneentekijäntie 14
00210 HELSINKI
Tel. +358 40 553 2669
www.boatmangroup.fi

Suomi