Finnboat

Hyvät jäsenet,

Suomen Veneteollisuusyhdistyksen toimeksiannosta olemme ryhtyneet valmistelemaan viiden vuoden välein järjestettävää ja kansainväliselle lehdistölle tarkoitettua pienveneiden testitilaisuutta. Pienveneillä tässä tarkoitetaan perämoottoriveneitä alle 6,5 m. Tapahtuma on tarkoitus järjestää samassa paikassa kuin vuonna 2005 eli Hattulan Tyrvännöllä Vanajaveden rannalla. Voimme odottaa 20-30 toimittajaa tähän tapahtumaan. Alustavasti tapahtuma järjestetään viikolla 24 (8-11.6.) 2009.

Tarkoituksemme on alustavasti tiedustella toimittajakunnalta heidän kiinnostustaan tapahtumaan. Sitä varten pyytäisin kaikkia kiinostuneita ystävällisesti ilmoittamaan alustavan halukkuutenne osallistua tapahtumaan ja mahdollisesti kuinka monella veneellä.

Pyydän ystävällisesti tätä tietoa 1.10. mennessä.

Kiitos etukäteen

Terveisin

Jouko Huju

PS odottelen edelleen ennakkotietoja myös Venäjän ensi vuoden näyttelyistä (kts aiempi tiedote)

Suomi