Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Vuoden Venetarvike kilpailu muuttaa hieman muotoaan. Nyt valitaan Vuoden Veneilytuote. Enää siis ei puhuta pelkästään tarvikkeista vaan mukana voi olla yhtälailla vaatteita tai vaikkapa sähkömoottori tai miltei mikä tahansa veneilyyn liittyvä ja sitä helpottava tuote, joka on jäsentemme myynnissä. Jokainen yritys saa asettaa ehdolle KOLME tuotetta.

Emme edelleenkään vielä lähde jakamaan niitä eri kategorioihin mutta mikäli tänä vuonna osanottajia on runsaasti niin jatkossa myös tätä tullaan harkitsemaan.

Tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kymmenen loppukilpailuun pääsevää tuotetta. Nämä kymmenen tuotetta ovat KAIKKI esillä Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin lasigalleriassa koko Vene 09:n ajan hyvin näkyvällä paikalla.
Loppukilpailutuotteet ovat esillä myös messujen päälehdistötilaisuudessa 6.2.(mainintoina)

Erona aikaisempiin kilpailuihin on se, että voittajan ja kaksi seuraavaa sijaa saanutta valitsevat messuvieraat. Heillä on mahdollisuus osallistua valintaan messujen toisen perjantain loppuun eli 13.2. saakka. Voittaja julkaistaan lauantaina 14.2. Osallistujien kesken arvotaan sähköperämoottori, jonka on lahjoittanut Brandt Oy.

Tuomaristo koostuu 1 moottorivenevalmistajasta, 1 purjevenevalmistajasta, 1 venealan lehden toimittajasta ja 1 venealan viranomaisesta.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

1.Yritykset voivat nimetä KOLME tuotetta per yritys ehdolle Vuoden Venetuotteeksi.

2. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin Jouko Hujulle 20.1.2009 mennessä.(POSTITSE). Esitteen tai muun kirjallisen materiaalin lisäksi tuotteesta tulee olla noin puolen sivun mittainen suomenkielinen yhteenveto.

3.Finnboatin tai Suomen Messujen edustajia ei tuomaristossa ole.

4.Pääalkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Veneilytuote” eri muodoissa.

4.Lisäksi valitaan kaksi kunniamaininnan (sijat 2 ja 3) saavaa tuotetta.

Tuomaristo tulee valinnassaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen suunnitteluun kokonaisuudessaan, sen soveltuvuutta suunniteltuun käyttöön, innovaatioasteeseen, omaperäisyyteen sekä käytön helppouteen sekä uutuusarvoon.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Terveisin

Jouko Huju

Suomi