Finnboat

Hyvät jäsenet,

Tänään allekirjoitetulla sopimuksella aloittavat Finnboat ja Pohjola Pankki rahoitusta koskevan laajan yhteistyön. Sopimus astuu voimaan vuoden 2009 alusta. Samalla päivämäärällä nykyinen sopimuksemme Nordea Rahoituksen kanssa päättyy.

Sopimus pitää sisällään pankin kaikki rahoituspalvelut. Erityistä huomiota erityisesti alkuvaiheessa kiinnitetään kuluttajakaupan rahoittamiseen. Pohjola Pankin laaja verkosto maakunnassa edesauttaa toimivan ja kilpailukykyisen järjestelmän nopean syntymisen.

Pankki tulee myös antamaan jäsenistölle koulutusta monenlaisilla talousasioissa alkaen rahoitustuotteen myymisestä.

Palamme lisätietoihin seuraavassa Finnboat Newsissä mutta halukkaat voivat jo tässä vaiheessa ottaa yhteyttä Pohjola Pankkiin (rahoituspäällikkö Markus Vuolle, 0102527042 tai 0440-151100, markus.vuolle@pohjola.fi)

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi