Finnboat

Huomenta,

Alustavaan kartoituksen perusteella 5 firmaa on ilmoittanut mielenkiintonsa. Pyydän nyt kaikkia niitä, jotka Turussa olivat aiheesta kiinostuneet kertomaan aikeensa TÄNÄÄN. Ilmoittautuisen dead-line on jo ummessa. Vapaamuotoisella maililla osoitteeseen jouko@finnboat.fi.

Kiitos ja terveisin

Jouko Huju

Hyvät jäsenet,

Turussa pidetyssä Viennin johtoryhmän kokouksessa 28.11. oli liki 10 yrityksellä mielenkiintoa yhteiselle info-osastolle Dubai International Boat Showssa ensi maaliskuussa.

Olen jutellut järjestäjien kanssa ja heiltä löytyy meille tilaa. Heillä on myös tarjolla valmiita, hieman parempia osastopaketteja kansallisille yhteisosastoille. Tällaisen paketin neliöhinta on AED 1100,- per m2 eli nykykurssin mukaan n. 242 EUR per m2. Ajatuksena oli, että jokainen yritys saa 1- 2 seinäpanelia omille kuvilleen ja lisäksi osastolla on 2-3 monItoria, jossa pyöritetään yritysten dvd-materiaalia.

Jos lähtökohtana on n. 40 m2 osasto ja em. varusteet teetettyine kuvineen ja dvd-laitteilla niin voidaan laskea, että kokonaiskustannus olisi kaikkineen suuruusluokkaa EUR 25.000,-. Jos edelleen oletetaan, että 7 yritystä on mukana niin bruttokustannus per yritys olisi n. 3600,- EUR. Tästä summasta vähennetään mahdolliset TEM:n kv-avustukset.

Finnboat tulee miehittämään osaston koko näyttelyn ajan 2 henkilön voimin. Tämän teemme jäsenpalveluna ja siitä ei aiheudu yrityksille lisäkustannuksia. Kun kokonaistarve on selvillä niin osallistujat päättävät osallistumisen laajuuden.

Voimme myös järjestää näyttelyyn sekä sen yhteydessä järjestettävään Gulf Boating Conferenssiin (1 päivä) pelkän matkan. Osallistumismaksu konferenssiin oli tänä vuonna n. 220,- euroa. Dubaihin voi lentää n. 1000 – 1200 eurolla ja hotellit hieman kauempana maksavat 170 – 300 euroa per yö.

Pyytäisin kohteliaimmin kiinnostuneita (näyttely tai matka) laittamaan Joukolle (jouko@finnboat.fi) vapaamuotoisen mailin paluupostissa kuitenkin viimeistään 8.12.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin

Parhain terveisin

Jouko

Suomi