Finnboat

Nyt olisi taas aika tarkistaa yhteys- ja tuotetiedot Finnboatin kotisivuilla. Muutoksia on syksyn ja vuodenvaihteen aikana varmasti tullut niin malli-, jälleenmyyjä- kuin hintatietoihinkin.

Virheiden välttämiseksi pyydämme ilmoittamaan korjaukset ja muutokset Katjalle kirjallisesti joko sähköpostilla katja@finnboat.fi, faksilla (09) 696 21 611 tai kirjeellä. Liitteenä lomakkeet, joilla tietojen ilmoittaminen on selkeää ja helppoa.

Mikäli vene- tai moottorimalleja on paljon (esim. enemmän kuin 10), voitte halutessanne lähettää meille tiedoista myös valmiin listan, jos sellainen on olemassa. Merkitkää siihen ne kohdat ja tiedot, jotka vaativat korjausta tai on lisättävä Finnboatin sivuille. Tarkistakaa kuitenkin, että listastanne ilmenevät oheisissa lomakkeissa pakollisiksi mainitut tiedot.

Huom.
Suomalaisten veneiden tietojen antamisesta vastaavat venevalmistajat ja ulkomaisten puolestaan maahantuojat. Kauppiailta siis riittää maininta heidän edustamistaan venemerkeistä. Mutta siinä tapauksessa, että kauppiaan edustamien merkkien valmistaja/maahantuoja ei ole Finnboatin jäsen, odotamme venetietoja jäsenkauppiaaltamme.

MUISTATTEHAN MYÖS SEURAAVAT AJANKOHTAISET ASIAT:

Yritysuutiset Finnboat Newsin numeroon 1/2009
Uutiset lähetettävä Lenalle viimeistään 19.1.2009

Vuoden Veneilytarvike -kilpailu
Esitykset kilpailutuotteista toimitettava Finnboatiin viimeistään 20.1.2009

Vene-ohjelman vuosiseminaari 12.2.2009, Helsinki
Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.2.2009
Ilmoittautumislomake

Venealan Suuri Korjaamopäivä 9.2.2009, Helsinki
Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.2.2009
Ilmoittautumislomake

Suomi