Finnboat

TEKNINEN KIRJASTO

Venealan teknistä tietoa on nyt saatavilla kattavasti ja kätevästi yhdestä paikasta. Finnboatin jäsensivuille on lisätty uusi osio ”Tekninen kirjasto”, josta löytyy mm. lainsäädäntöön, standardityöskentelyyn ja ympäristösäädöksiin liittyvää tietoa. Kannattaa käydä tutustumassa.

LEHDISTÖSEURANTA NYT INTERNETISSÄ

Finnboat Newsissäkin aiemmin referoitua kotimaista lehdistöseurantaa liitolle on 31.1.09 asti tehnyt M-Brain Oy. Tämä palvelu on nyt saatu entistä huomattavasti paremmaksi, kun olemme tehneet uuden sopimuksen kattavasta lehdistöseurannasta norjalaisen Meltwater News Oy:n kanssa.

Vuoden alusta lähtien on Finnboatin kotisivulla nähtävissä jatkuvasti päivittyen viisi viimeisintä lehdistössä julkaistua venealaa käsittelevää artikkelia. Artikkeliotsikkoa klikkaamalla pääsee lukemaan koko kirjoitetun jutun. Tämä palvelu on vapaasti kaikkien Finnboatin nettisivuilla vierailevien käytössä. Uutisruudun alla olevasta linkistä Finnboatin jäsenyritykset pääsevät lisäksi lukemaan viimeisimmät 60 Meltwaterin lehdistöseurannassa julkaistua artikkelia. Jäsensivuille pääsy edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa (mainittu alempana). Lehdistöseurantaa ei enää julkaista Finnboat Newsissä.

Jäsensivut löytyvät osoitteesta www.finnboat.fi/jasensivut.
Käyttäjätunnus palveluun on ammattilaiset ja salasana vesillä.

JÄSENETUHINTOJA HELSINGIN HOLIDAY INN -HOTELLEISSA

Katso hinnat ja voimassaolo liitteestä. Huom! Hinnat eivät ole voimassa Venemessujen aikana.

ÄLÄ KOPIOI JÄSENTIEDOTTEIDEN LINKKEJÄ

Huom. jäsentiedotearkiston osoite Finnboatin internetsivuilla on muuttunut.
Jotta tiedot pysyisivät vain Finnboatin jäsenten keskuudessa, älä kopioi sivun osoitetta/linkkiä muille sivustoille.

Suomi