Finnboat

Hyvät jäsenet,

Olemme sopineet ICOMIAn eli venealan kansainvälisen kattojärjestön kanssa ICOMIAn tilastovuosikirjan käyttöoikeuksista. Tilastokirja maksaa yksittäin ostettuna 160 euroa mutta tarjoamme sen nyt jäsenistölle kustannuksitta. Tämä tuhti 273 sivun tietopaketti on ainoa yritys venealalla koota kansainvälisesti tietoa samaan pakettiin. Tiedon taso eri maissa vaihtelee melko paljon ja kirja valmistuu tietolähteistä johtuen vasta aina tilastovuotta seuraavan vuoden marraskuussa, joten nyt tarjolla oleva kirja on vuodelta 2007.

Siinä on kuitenkin todella paljon luettavaa.

Kirja löytyy jäsensivuiltamme osoitteesta:

http://www.finnboat.fi/jasensivut/jasensivut_5.html

Terveisin

Jouko Huju

PS 1 Muistattehan, että Uiva 2009 lähestyy ja ilmoittautuminen tulisi olla meillä 22.5. mennessä. Olemme pudottaneet jo ennestään edullisia hintoja.
PS 2 Finnboatin Kevätkokous pidetään Espoon Hotelli Kuninkaantiessä perjantaina 24.4.

Suomi