Finnboat

Näin kevätauringon jo lämmittäessä on aika kokoontua jälleen Finnboatin kevätkokouksen merkeissä! Finnboatin kevätkokous ja miniparlamentti pidetään perjantaina 24.4.2009 alkaen klo 9.30 Hotelli Kuninkaantiessä, Espoon keskuksessa. Sääntömääräisten asioiden lisäksi ohjelmassa on osatoimittajien tuote-esittely sekä ajankohtaiskatsaus venealan tilanteeseen. Niin ikään kuulemme Penna Urrilan mielenkiintoisen luennon, miten Elinkeinoelämän keskusliitto EK näkee maailmantalouden kehittyvän ja miten se vaikuttaa Suomen kykyyn nousta taantumasta.

Kokouspäivän hinta on vain 48 EUR/hlö (sis. aamukahvi, kokouslounas, iltapäiväkahvi ja alv.). Tule siis tapaamaan kollegoja ja ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään perjantaina 17.4. Ilmoittautuminen tapahtuu Finnboatin nettisivujen kautta, kohdasta ”Ilmoittautumiset/Anmälningar” tai suoraan seuraavista linkeistä:

suomi

svenska

Liitteenä päivän tarkempi ohjelma. Tutustu ja tule mukaan.

Tavataan Espoossa!

Suomi