Finnboat

VENE-OHJELMASSA RUNSAASTI YRITYSRAHAA KÄYTTÄMÄTTÄ

Vene-ohjelman uusiin yritysprojekteihin tarkoitettua vuoden 2009 avustusrahaa on vielä käyttämättä noin 1 milj. euroa. Mikäli tälle avustusrahalle ei lähiviikkojen aikana aikana löydy käyttöä, siirretään rahat muiden alojen hankkeisiin. Tämä koskee siis tämän vuoden rahoja. On hyvä muisaa, että yrityshankkeiden kokonaiskustannuksiin lasketaan mukaan ostopalvelujen lisäksi myös omat palkat, matkat ja projektiin kohdistuvat materiaalit.

Tekesin avustus on näistä kokonaiskustannuksista laskien 35-50%. Jos teillä siis on hautumassa kehityssuunnitelmia, joiden toteuttamiseen haluaisitte Tekesin apua, ottakaa välittömästi yhteyttä Vene-ohjelman koordinaattoriin Markku Hentiseen (040-5526212), tai Tekesin venetiimin jäseniin, kts. www.tekes.fi/vene

Suomi