Finnboat

Syyskokousohjelmassa on tuttuun tapaan varattu aikaa osatoimittajien tuotenäyttelylle. Näyttely järjestetään laivalla menomatkan aikana tiistaina 3.11. klo 17.30-19.00. Näyttely pidetään, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 10 yritystä.

Tarvikkeiden yhteiskuljetusta varten vuokrataan pakettiauto, jota on lupautunut ajamaan Kim Tigerstedt / Oy Maritim Ab. Tarkoitus on, että esiteltävät tuotteet toimitettaisiin etukäteen Maritimille Lauttasaareen. Vuokra-autoa ei siis ajella ympäri kaupunkia hakien tavaroita eri osoitteista. Yhteiskuljetuksesta syntyneet kustannukset jaetaan osallistuvien yritysten kesken.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.10.
Muista ilmoittautua erikseen myös itse risteilylle!

Vahvistukset ja lisätietoa kuljetuksesta lähetetään ilmoittautuneille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Ilmoittautumislomake tarvikenäyttelyyn
http://www.webropol.com/P.aspx?id=267470&cid=32455239

Ilmoittautumislomake risteilylle
http://www.webropol.com/P.aspx?id=358008&cid=43487319

Suomi