Finnboat

Kustannusyhtiö Dominova Oy:n uutena toimitusjohtajana aloitti maanantaina 2.11. Jan Sjölund, joka jatkaa edelleen myös Venemestari-lehden päätoimittajana. Aiemmin tehtävää hoitanut Kari Lallukka jatkaa yhtiön kustantamien Venemestari- ja Venepörssi-lehtien ilmoitusmarkkinoinnin parissa.

– Olen pohtinut vetovastuusta vetäytymistä jo parin vuoden ajan ja vilpittömästi tyytyväinen, että Jan otti haasteen vastaan. Hän tuntee yhtiön toimialan niin veneily- kuin pörssilehtien osalta ja omaa mainiot valmiudet toiminnan kehittämiseen, kertoo Dominovan 15 vuotta sitten perustanut Kari Lallukka.

Nykyisellään Kustannusyhtiö Dominova Oy kuuluu tanskalaisomisteiseen Egmont-mediakonserniin. Yhtiön liikevaihto on 1,7 milj. euroa ja se työllistää vakituisesti kahdeksan henkilöä. Dominovan toimitilat sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa.

Lisätietoja antaa: tj. Jan Sjölund, 09 2310 6411

Suomi