Finnboat

Pyydämme kaikkia jäseniä ystävällisesti tarkistamaan tuote- ja yhteystietonsa Finnboatin kotisivuilla. Muutoksia on varmasti tullut niin malli-, hinta- kuin jälleenmyyjätietoihinkin. Käykää siis osoitteessa http://www.finnboat.fi/fi/fi_16.html ja hakekaa tietonne yritysnimellä tai tuote- ja palveluhaun kautta http://www.finnboat.fi/fi/fi_13.html.

Virheiden välttämiseksi pyydämme ilmoittamaan korjaukset ja muutokset kirjallisesti Katjalle joko sähköpostilla katja@finnboat.fi, faksilla (09) 696 21 611 tai kirjeellä. Tiedot voi antaa liitteenä olevilla lomakkeilla. Näillä lomakkeilla ilmoitetaan tiedot myös jäsenrekisteriimme. Tiedostossa on oma kohtansa kaikille seuraaville tiedoille:

  • yhteystiedot
  • postitus ja jäsentiedotteet
  • veneet
  • moottorit
  • tarvikkeet ja varusteet
  • muut tuotteet ja palvelut
  • uusi vene
  • uusi moottori
  • suunnittelijat.

Mikäli vene- tai moottorimalleja on paljon (esim. enemmän kuin 10), voitte halutessanne lähettää meille tiedoista myös valmiin listan, jos sellainen on olemassa. Merkitkää siihen ne kohdat ja tiedot, jotka vaativat korjausta tai on lisättävä Finnboatin sivuille. Tarkistakaa kuitenkin, että listastanne ilmenevät oheisissa lomakkeissa pakollisiksi mainitut tiedot.

Huom. Suomalaisten veneiden tietojen antamisesta vastaavat venevalmistajat ja ulkomaisten puolestaan maahantuojat. Kauppiailta siis riittää maininta edustamistaan venemerkeistä. Mutta siinä tapauksessa, että kauppiaan edustamien merkkien valmistaja/maahantuoja ei ole Finnboatin jäsen, tiedot antaa kauppias.

JÄSENMERKIT

Muistattehan, että Finnboatilla on olemassa myös jäsenmerkit, joita yritykset (paitsi koejäsenet) voivat käyttää esimerkiksi omilla nettisivuillaan. Nämä jäsenmerkit ovat niin ikään tämän viestin liitteenä (jpg- ja pdf-tiedostot).

Terveisin Katja

Suomi