Finnboat

Icomialta on jälleen ilmestynyt uusi venealan tilastokirja, ”Boating Industry Statistics Book 2008”. Tämä julkaisu on kattavin saatavilla oleva kansainvälisiä tilastotietoja sisältävä teos. Finnboat on ostanut oikeuden tilastokirjan käyttöön jäsenyritysten puolesta. Kyseessä on huomattava etu, sillä normaali tilaushinta tälle tilastolle on 300-600 eur.

Boating Industry Statistics Book 2008 on nyt siis kaikkien jäsenten käytössä ja se löytyy jäsensivuilta osoitteesta www.finnboat.fi/jasensivut kohdasta ICOMIA – Kansainvälinen yhteistyö.

IBI – International Boat Industry

Joko teidän yrityksessänne luetaan IBI-lehteä? IBI:stä löytyy kansainvälisiä venealan uutisia, maakohtaisia talousraportteja, mediatietoja jne. Pysy ajan tasalla ja tee tilaus osoitteessa http://www.ibinews.com/ibinews/subs.html. Lehden tilaaminen ei maksa mitään.

Suomi