Finnboat

Hyvät jäsenet,

Haluamme olla osaltamme vahvasti käynnistämässä kuluttajien veneilykeskustelua. Tämän vuoksi aloitamme helmikuun alussa kuukauden mittaisen ohjelmayhteistyön Iskelmäradion kanssa. Käytännössä tämä on vain hieman muunneltua mainontaa, jotta kuluttajat saataisiin aloittamaan ajatukset veneilyn ympärillä ja myös tulemaan venemessuille sankoin joukoin.

Käytännössä tämä tarkoittaa promootio ja tunnusspotteja (n. 250 kpl) ja veneilyaiheisia kilpailuja. 13.2. alkaen promotaan myös Venemessuja omalta osaltamme. Ohjelman keston (1-28.2.) aikana saamme yli 1 milj. kontaktia.

Finnboat maksaa kaikki tämän ohjelman kulut. Venemessut lahjoittaa lisäksi 100 lippua arvottavaksi kilpailuissa. Lisäki arvotaan päivittäin (25 kertaa) jotakin hieman parempaa (esim 100 euron arvoista) ja yksi pääpalkinto (esim. n. 1000 euroa).

Haluaisimme nyt kysyä erityisesti osatoimittajilta, josko teillä on nurkissa jotakin, jonka voisitte lahjoittaa palkinnoksi tähän projektiin. Mitä paremmat palkinnot sitä enemmän myös kuulijoita kertyy.

Jos tällaisia löytyy niin pyydän ystävällisesti ottamaan yhteyttä Joukoon (jouko@finnboat.fi) 5.1. mennessä.
Palailen vielä uudestaan asiaan.

Suomi