Finnboat

Hyvät jäsenet,

Teemme maaliskussa lyhyen ja tehokkaan matkan Puolaan. Matkaan liittyy käynti Varsovan venenäyttelyssä (kts lisää http://www.wiatriwoda.pl/index.php?navi=020,001,005) sekä yhdellä alihankintaveistämöllä parin tunnin matkan päässä Varsovasta. Kyseessä on Janmor-niminen firma, joka tekee vain alihankintaa lähinnä lasikuiturunkoja ja kansia (kts lisää www.janmor.com.pl).

Matkan ajankohta on 11-12.3. (voi pidentää viikonlopun yli).

Mitään matkoja ja hotelleja ei vielä ole varattu mutta juuri tällä hetkellä Finnair tarjoaa lentoja alle 200 Euron. Lisäksi tulee hotellikulut ja jaettavat maantiekuljetukset. Tämä matka ei ole TEM-avustusten piirissä.

Teemme matkan Veneohjelman koordinaattorin Markku Hentisen kanssa joka tapauksessa mutta jäsenistöllä on mahdollisuus lähteä mukaan.

Pyydän ystävällisesti ilmoittamaan allekirjoittaneelle (jouko@finnboat.fi) tämän viikon loppuun mennessä mikäli olette kiinnostuneita.

Vastaan mielelläni mahdollisuus kysymyksiin

Terveisin

Jouko Huju

Suomi