Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboat ja Nordea Rahoitus ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka tuo monipuolisia ja kilpailukykyisiä rahoitustuotteita jäsenistön käyttöön. Nordea Rahoituksen kenttämiehet tulevat lähiaikoina ottamaan yhteyttä. Kannattaa kuunnella mitä heillä on kerrottavaa. Tuotepaletti pitää tässä vaiheessa sisällään seuraavia elementtejä:

NORDEA RAHOITUKSEN RAHOITUSTUOTTEET FINNBOAT JÄSENYRITYKSILLE:

MYYNNIN RAHOITUS

Vakuudelliset tuotteet

A1-Venerahoitus on osamaksutuote, jossa veneen omistusoikeus on rahoitusyhtiöllä niin pitkään, kuin asiakkaalla on luottoa. Vene toimii luoton vakuutena. Edellyttää veneen vakuuttamista. Luottoriski rahoitusyhtiöllä. Asiakkaan korko voi olla kiinteä- tai vaihtuvakorkoinen. Myyjällä ansaintamahdollisuus korkomarginaalista, avausmaksusta, tilinhoitopalkkiosta ja volyymipalkkiosta.

Vakuudettomat tuotteet

Joustorahoitus on yksityisasiakkaille tarjottava vakuudeton tililuotto, jossa tuotteen omistusoikeus ostajalla. Rahoitus ei edellytä vakuutta, eikä tuotteen rekisteröintiä tai erikseen vakuuttamista. Luottoriski rahoitusyhtiöllä. Joustorahoitus soveltuu erityisen hyvin 3000 – 15000 euron hintaisten tuotteiden rahoittamiseen. Myyjällä ansaintamahdollisuus avausmaksusta.

Tuohi MasterCard

Yksityisasiakkaille tarjottava vakuudeton tililuotto, jossa on myös maksuaikaominaisuus. Luottoon sisältyvä TuohiMC-luottokortti mahdollistaa jatkomyynnin (tarvikkeet, huollot jne) ilman eri luottopäätöstä. Luottoriski rahoitusyhtiöllä. Mahdollisuus kampanjoihin (koroton eräpäivänsiirto ja koroton tasaerä). Tuotteessa Hintaturva-ominaisuus. Soveltuu erityisen hyvin 500 – 5000 euron tuotteiden ja palveluiden rahoittamiseen. Myyjällä ansaintamahdollisuus luoton välittämispalkkioissa.

SÄHKÖISET PALVELUT JA KOULUTUS

Kaikissa myynninrahoitustuotteissamme on mahdollisuus tehdä luottopäätökset sähköisesti myös ns. virka-ajan ulkopuolella.

Nordea Rahoituksen alan kattavin alueellinen kenttäorganisaatio vastaa kaikkien tuotteidemme koulutuksesta. Jokaisella jäsenyrityksellä nimetty alueellinen yhteyshenkilö. Henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi käytössämme on alan kattavin sähköinen etäkoulutusjärjestelmä kaikille myynninrahoitustuotteillemme.

VARASTORAHOITUS

Floor Plan -varastorahoitus mahdollistaa uusien esittely- ja myyntivarastokohteiden rahoittamisen. Järjestely toteutetaan yhteistyössä valmistajan, maahantuojan, jälleenmyyjän ja Nordea Rahoituksen kesken. Floor Plan -varstorahoitus sisältää myös monipuolisen sähköisen varastonhallintajärjestelmän. Floor Planin lisäksi tarjoamme myös muita varastorahoitukseen liittyviä palveluita ja tuotteita mm. laskuluoton.

Yhteydenotot: Hannu Laukkanen, 0500 462 417, hannu.laukkanen@nordea.com

Suomi