Finnboat

Venealan Telakka- ja korjaamoyhdistyksen sekä Venealan Kauppiaiden intensiivinen tutustumismatka Pohjois-Saksassa Schleswig-Holsteinin alueella sijaitseviin veneilykeskittymiin toteutetaan maanantaina ja tiistaina 18.-19.10.2010. Kartta liitteenä kirjeen lopussa.

Alustavan matkaohjelman mukaisesti lähdetään Helsingistä Hampuriin Finnairin suoralla lennolla 18.10. klo 7.50. Hampurin kentällä meitä vastassa on linja-auto, jolla jatketaan Lübeckistä pohjoiseen suoraan ensimmäiseen tutustumiskohteeseen, Neustadtissa sijaitsevaan

Ancora Marina, www.ancormarina.com
Kyseessä on valtava veneilypalvelujen keskittymä, jossa sijaitsee mm. 1400 venepaikan satama, erilaisia huolto- ja säilytystiloja, veneilykauppoja, pysyvä venenäyttely jne. Tarkemmat tutustumiskohteet Ancora Marinassa päätetään myöhemmin. Ancora Marinasta siirrytään bussilla edelleen pohjoiseen Laboe-nimiseen pikkukylään, jossa sijaitsee

Marina Baltic Bay, http://balticbay-kiel.com
tulevaisuuden ”ensimmäinen Megajahdeille tehty marina”, jonka yhteyteen tulee tavallisten satamapalvelujen lisäksi mm. kokous- ja kongressitilat, korkealaatuisia asuntoja jne. Tutustumiskäynnin yksityiskohdista myöhemmin. Marina Baltic Baystä siirrymme lounaan jälkeen kanavaa seuraten Kieliin, jossa päivän viimeisenä tutustumiskohteena on

Sporthafen Kiel, www.sporthafen-kiel.de
Kyseessä on itse asiassa yksityinen yritys, joka hallinnoi useita Kielin kanavan alueella olevia pienempiä satamia. Tavallisten huolto- ja talvisäilytyspalvelujen lisäksi yritys myy venepaikkaosakkeita, järjestää erilaisia veneilykursseja, myy vakuutuksia jne. Alueella on lisäksi useita muita venealan yrityksiä, kuten purjemaakareita ym.

Sporthafen Kielistä siirrytään Maritim Hotel Bellevueen, josta meille on varattu yhden hengen huoneet kaikille. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Bismarckalleella, www.maritim.de. Illallinen nautitaan myöhemmin päätettävässä ravintolassa Kielin keskustassa tai vaihtoehtoisesti hotellissa.

Tiistaina 19.10. jatketaan aamiaisen jälkeen Kielistä luoteeseen Kappelniin, jossa tutustumiskohteemme on

Port Olpenitz, www.port-olpenitz.de
joka on paitsi vierasvenesatama, myös lomakohde. Tämäkin alue on vielä rakenteilla ja sinne on tarkoitus tulla ensimmäisen luokan hotelli, loma-asuntoja joissa kaikissa oma venepaikka, erilaisia veneilyyn liittyvä palvelu- ja huoltoyrityksiä jne. Matka jatkuu vielä pohjoisemmaksi melkein Tanskan rajalle ja siellä Flensburgiin

Fördepromenade Flensburg, www.sonwik.de
Marina sijaitsee Flensburgin kalleimmalla asuinalueella, jonne on tehty hieno neljän tähden satama. Satamassa sijaitsevat vanhat varastorakennukset on restauroitu ja muutettu loft-asunnoiksi, joista kaikista on merinäköala. Alueella on runsaasti veneilyyn liittyviä palvelun tarjoajia.

Flensburgista suuntaamme bussilla suoraan etelään ja kohti Hampurin lentokenttää. Matkan varrella nautitaan pikainen lounas myöhemmin päätettävässä paikassa. Suora lento Helsinkiin lähtee Hampurista klo 19.10 ja perillä Helsinki-Vantaan kentällä olemme klo 22.00.

Hinta
Matkan hinta sisältäen meno-paluulennot, yhden yön majoituksen aamiaisineen Kielissä, bussikuljetukset Saksassa sekä ohjelman on

687,50 euroa, kun ryhmän koko on 10 henkilöä
620,00 euroa, kun ryhmän koko on 15 henkilöä
586,25 euroa, kun ryhmän koko on 20 henkilöä
566,00 euroa, kun ryhmän koko on 25 henkilöä
552,50 euroa, kun ryhmän koko on 30 henkilöä.

Ryhmän minimikoko on 10 hlöä. Hintaan eivät sisälly ruokailut, vaan ne laskutetaan erikseen.

Finnairin antama tarjous on voimassa 13.9. asti, joten tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.9. Mikäli varaus peruutetaan 13.9. jälkeen, veloittaa Finnair normaalit peruutusehtojensa mukaiset kulut.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE ALLEKIRJOITTANEELLE 13.9. MENNESSÄ. ILMOITTAUTUMISESSA ON MAINITTAVA:

Matkustajan nimi (kuten se on kirjoitettu passissa tai henkilötodistuksessa)
Yrityksen nimi
Laskutusosoite.

Pikaisia ilmoittautumisia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru
lena@finnboat.fi

Suomi