Finnboat

Marraskuu etenee ja Finnboatin syyskokouspäivät eli Veneparlamentti lähestyy. Tällä kertaa suuntamme Itä-Suomeen Siilinjärven kuntaan ja siellä kylpylähotelli Kunnonpaikkaan Vuorelassa

Ajankohtaisten tiedotusasioiden lisäksi ohjelmassa on liiton ja yhdistysten sääntömääräiset kokoukset ja jo perinteiseksi muodostunut Osatoimittajien tuote-esittely. Päivän aikana kuulemme lisäksi luennon, jonka aihe on Venekauppa rahoittajan näkökulmasta. Perjantaina pääsemme myös tutustumaan Bella-Veneet Oy:n ja VA-Varuste Oy:n tiloihin Siikarannassa. Ohjelmarikkaan päivän päätteeksi nautimme vielä savolaisen buffet-illallisen hotellin Aallotar-ravintolassa. Tarkempi ohjelma liitteenä viestin lopussa.

Tarjolla on kaksi kokouspakettia. Perjantaipäivän hinta ilman illallista on 33 eur/hlö (sis. alv) ja illallisen kanssa 90 eur/hlö (sis. alv). Kumpaankin pakettiin kuuluvat siis luennot, aamukahvit, kokouslounas, iltapäiväkahvit ja kuljetukset Siikarantaan ja takaisin.

Majoitus kylpylähotelli Kunnonpaikassa maksaa 1-hengen huoneessa yhdeltä yöltä 83 eur/huone ja 2-hengen huoneessa 110 eur/huone.

Syyskokoukseen ilmoittaudutaan maanantaihin 15.11. mennessä Finnboatin kotisivujen ”Ilmoittautumiset”/”Anmälningar”-osion kautta tai suoraan linkeistä suomi ja ruotsi. Jos varaat ilmoittautumisen yhteydessä hotellihuoneita, muista kirjoittaa lomakkeeseen majoittautujien nimet.

Lähde mukaan päättämään yhteisistä asioista ja viettämään rentoa vapaa-aikaa ystävien ja kollegojen parissa!

Tapaamisiin Vuorelassa,

Jouko Huju
Lena Mickelsson-Ouru
Katja Simola

Suomi