Finnboat

Aika: perjantai 17.12.2010 7.30-16.00
Paikka: Kokoushotelli Rantapuisto, Ramsinniementie 14, 00980 Helsinki
Hinta: 75 eur/hlö + alv.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: perjantai 3.12.2010
ilmoittautumislomake

Pienen tauon jälkeen Finnboat järjestää jälleen perinteisen talouskoulutusseminaarin joulukuussa. Koulutuspäivä järjestetään perjantaina 17.12.2010 klo 7.30 alkaen Helsingissä Kokoushotelli Rantapuistossa (Vuosaari). Kouluttajana toimii edellisvuosien tapaan Lars Christer Johans. Aamupäivällä käsitellään toimintolaskentaa venealan tehovälineenä ja iltapäivällä keskitytään
kassavirran hallintaan. Ohjelmaan kuuluu mm. kustannuslaskennan kertausta. Tarkempi ohjelma ohessa liitteenä.

Nyt kannattaa tulla kertaamaan talousasioita, sillä koulutuspäivän hinta, johon kuuluu buffet-aamiainen ja -lounas, iltapäiväkahvit ja koulutusmateriaalit, on vain 75 eur/hlö + alv. Ilmoittautukaa mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 3.12. Mukaan voidaan ottaa 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lasku osallistumismaksusta lähetetään ilmoittautuneille viikolla 49.

Suomi