Finnboat

Hyvät jäsenet,

Monet teistä ovat lukeneet päivittäistä IBI On-Line Newsiä jo vuosia. Se on kansainvälinen päivän polttavat uutiset sisällään pitävä uutispaketti. Tämä paketti on nyt uudistunut ja edelleen maksutta saa pienen osan näistä uutisista. IBI Plus on uusi, selkeästi monipuolisempi päivittäinen tietopaketti. Se on muuttunut tammikuussa maksulliseksi.

Maksullinen versio pitää sisällään huomattavasti enemmän kuin aikaisempi ilmainen IBI News.

IBI Plussassa on 10 – 15 päivittäin ajankohtaista juttua. IBI Plussan lukijat pääsevät myös aineistoon jossa eri ulkopuolisista lähteistä voi hakea jopa yritystasolla erilaista tietoa. IBI Plussaan voi myös rakentaa erilaisia hälytysjärjestelmiä esim. maan, yrityksen tai tuotteen mukaan (siis niitä koskevia juttuja). Lisäksi lukijat pääsevät kiinni kaikkeen IBIn, European Boatbuilder ja Super Yacht Magazinen viimeisten viiden vuoden ajalta. Tämä on erittäin hyödyllinen ja tehokas tapa mm. perusmarkkinatiedon hakuun. Lisäksi pääsette käsiksi n 10 alan yrityksen tulosraportteihin kuukaudessa.

Julkaisuun voi tutustua mm. osoitteessa:

https://plus.ibinews.com/newsletter/view/issueId/5861/c/eea77742?nsl=b8qpMMIK8cWF

Erikoishinta Finnboatin jäsenille:

Normaali vuositilaushinta per sähköpostiosoite on EUR 168,- (+alv). Jos Finnboatin kautta tilataan vähintään 50 lisenssiä saamme 25%:n alennuksen eli hinta on 126,- per sähköpostisosoite. Jos tilauksia tulee 75 kpl niin hinta putoaa 118,- euroon.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua Katjalle (katja@finnboat.fi) ja ilmoittaa samalla sen (tai ne) sähköpostiosoitteet johon haluatte IBI:n tulevan.

Kertauksena vielä, että hinta on siis per sähköpostiosoite per vuosi.

Tilaukset helmikuun alkuun mennessä. Kiitos.

Jouko

Suomi