Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboat täyttäessä tänä vuonna 50-vuotta tulemme järjestämään erilaisia tempauksia ja viestintää jäsentemme näkyvyyden lisäämiseksi.

Venemessujen aikana näkyy halleissa katonrajassa suuria lakanoita, joissa aiheesta puhutaan. Viestin perussanoma (Veneiljän Valinta) on, että kannattaa luottaa veneasioissa luotettaviin ja asiantunteviin Finnboat-jäsenyrityksiin. Samainen viesti toistuu myös pienempänä ympäri eri halleja ja sisäänkäyntien luona. Viestit on toteutettu sekä suomeksi että ruotsiksi.

Toivomme, että jokainen jäsenyritys voisi messuilla laittaa osastolleen oheisessa kuvassa vasemmalla näkyvän tarran. Se on noin 20 cm halkaisijaltaan ja helppo kiinnittää. Katja ja Lena jakavat näitä perjantaina 11.2.

Myöhemmin keväällä alkaa myös radiokampanja tämän aiheen ympärillä.

Nähdään Messuilla

Terveisin

Jouko Huju

Suomi