Finnboat

Vene-ohjelman rahoitus vuodelle 2011
Yrityshankkeisiin voi hakea tukea vielä vuodelle 2011, mutta tutkimusorganisaatioiden vetämiin hankkeisiin rahaa ei ole enää Vene-ohjelmassa tarjolla. Yrityshankkeissa on tärkeää hyödyntää tutkimushankkeiden tuloksia. Erityisesti tällaisista hankkeista toivotaan rahoitushakemuksia.

Tulevaisuuden vene -seminaari 8.3.2011
TULVA-hankkeen loppuhuipennuksena järjestetään yhteistyössä Suomen merimuseon kanssa Tulevaisuuden vene -näyttely Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Näyttelyssä esitellään Tulva- ja Proboat-hankkeiden tuloksia. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Vene-ohjelman sivuilla.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Vuosiseminaari 23.3.2011 Tampereella: puhujana Japec Jakopin
Tekesin Vene-ohjelman vuosiseminaari pidetään 23.3. Tampereella Scandic Hotel Rosendahlissa. Seminaarin puhujana on mm. venesuunnittelija Japec Jakopin Seaway Groupista. Hänen aiheenaan ovat veneilyn tuoreet trendit ja niiden vaikutus venesuunnitteluun. Ilmoittaudu mukaan 9.3. mennessä ohjelman sivustolla.

Vene-ohjelman vuosijulkaisu 2010
Ohjelman vuosijulkaisu 2010 on ilmestynyt suomeksi ja ruotsiksi. Tässä julkaisun sähköinen pdf-versio.

http://www.tekes.fi/ohjelmat/Vene

*****************************************************************************

Båt-programmets finansiering för 2011
Understöd till företagsprojekt kan fortfarande sökas för 2011, men till projekt som drivs av forskningsorganisationerna erbjuds inte mer pengar från Båt-programmet. Det är viktigt att i företagsprojekten utnyttja resultaten från forskningsprojekten. Ansökningar om finansiering av denna typ av projekt önskas.

Årsseminarium 23.3.2011 i Tammerfors
Båt-programmets årsseminarium hålls 23.3 i Tammerfors i Scandic Hotel Rosendahl. Talare är bl.a. båtkonstruktören Japec Jakopin från Seaway Group. Han kommer att behandla de senaste trenderna inom båtanvändning och deras effekter på båtkonstruktion.

Mer information om seminariets innehåll kommer att finnas på Båt-programmets webbsidor www.tekes.fi/vene och i nästa nyhetsbrev.

Anmäl dig för deltagande ny!

Båt-brogrammets årspublikation 2010
Brogrammets årspublikation 2010 har publicerats. Här är en länk till pdf.

http://www.tekes.fi/program/Vene

Suomi