Finnboat

Huomenta,

Suomen Veneteollisuusyhdistys ry:n toimeksiannosta järjestämme veistämövierailun Puolaan em. ajankohtana. Järjestävänä osapuolena Puolassa on Finnboatin sisarjärjestö Polskie Yachty.

Olemme saaneet jo melko lopullisen listan yrityksistä, jotka ovat vahvistaneet vastaanottavansa meidät. Joitakin tarkennuksia kuitenkin vielä saattaa tulla:

Gdanskissa pääsemme käymään Galeonilla, Augustowissa Balt Yacht, SeaLife,DarekCo, Oleckossa Delphia Yachts, Ostrodassa Paker Poland/Model Artilla ja Varsovan lähellä Janukowics Jachtilla.

Vierailujärjestys selviää lähiviikkoina. Matkatarjouksen olemme saaneet Kalevatravelilta (liite) ja sen on lentojen, hotellin ja bussien osalta € 725,- per henkilö. Olemme hakeneet matkalle myös TEM kve-tukea (1 hlö per firma) mutta siitä ei ole päätöstä vielä olemassa. Suullinen tieto on kuitenkin positiivinen mutta sen saannista vanhan tavan mukaan emme voi ottaa vastuuta.

Pyydän kiinnostuneita laittamaan (sitovan)ilmoittautumisen allekirjoittaneelle sähköpostitse tällä viikolla (1.4. mennessä).

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin (040 5509310)

Terveisin

Jouko

Suomi