Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboatin kevätkokouspäivä alkaa lähestyä ja torstaina 28.4. Hotelli Rantapuistossa Helsingin Vuosaaressa käsitellään jälleen yritysten ja yhdistysten kannalta tärkeitä asioita. Alamme kaupan kehityksen varmistaminen vaatii myös yhteisissä toimenpiteissä tarkkaavaisuutta. Resurssien optimointi tarkkaan suunniteltuihin hankkeisiin on juuri nyt tärkeää. Muun muassa näitä asioita käymme läpi yhdistysten kokouksissa sekä myös liiton tiedotusasioissa.

Osatoimittajien ja yhteistyökumppanien näyttelyssä voit jälleen tutustua kevään uutuuksiin ja yhteistyökumppaniemme palveluihin. Pyydämmekin niitä Osatoimittajat ry:n jäsenyrityksiä, jotka haluavat osallistua näyttelyyn omilla tuotteillaan, ilmoittautumaan mukaan osatoimittajien jäseninfossa lähetettävän linkin kautta 21.4. mennessä.

Jäsenkirjeen lopussa on liitteenä kevätkokouspäivän ohjelma sekä osallistujalista (per 21.4.). Kokouspaketti maksaa 55,00 euroa/hlö ja se sisältää buffetaamiaisen ja -lounaan, iltapäiväkahvit ja makean kahvileivän sekä alv:n. Kevätkokouspäivään ilmoittaudutaan 21.4. mennessä osoitteessa www.finnboat.fi kohdasta ”Ilmoittautumiset”. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti info@finnboat.fi.

Iltapäivän key-note speakerina on Teknologiateollisuus ry:n Harri Jokisen esitys ”Mikä on valmistavan teollisuuden tulevaisuus Suomessa”.

Luvassa on siis jälleen paljon tiivistä ja painavaa asiaa – kannattaa tulla mukaan!

Jouko Huju
Lena Mickelsson-Ouru
Katja Simola

Ilmoittautumislomake

Bästa medlemmar,

Finnboats vårmötesdag börjar närma sig och torsdagen den 28.4 behandlas igen viktiga saker som berör företagen och föreningarna, på Hotel Rantapuisto i Nordsjö, Helsingfors. Båthandelns spirande tillväxt kräver noggrannhet i de gemensamma åtgärderna. Det är vikigt att just nu optimera resurserna till noggrant planerade projekt. Bland annat dessa ärenden behandlar vi under föreningarnas möten och också i samband med förbundets informationsärenden.

På Komponentleverantörernas och våra samarbetspartners utställning kan du igen bekanta dig med vårens nyheter och samarbetspartnernas utbud. Vi ber de företag inom Komponentleverantörerna, som vill deltaga i utställningen med sina egna produkter, anmäla sig t.o.m. den 21.4. via den länk som sänds i medlemsinfot.

Som bilaga till medlembrev följer programmet för vårmötesdagen och deltagarlistan. Mötespaketet kostar 55,00 euro/person och det inkluderar buffetfrukost, buffetlunch, eftermiddagskaffet med sött bakverk samt moms. Till vårmötesdagen anmäler man sig senast 21.4. på webbplatsen www.finnboat.fi under rubriken ”Anmälningar”. OBS! Anmälningen är bindande och man skall anmäla skriftligt om annulleringar till info@finnboat.fi.

Som key-note speaker har vi på eftermiddagen Harri Jokinen (Teknologiindustrin rf) och vi hör hans presentation ”Framtiden för den industriella tillverkningen i Finland”.

Vi utlovar igen gott om ett komprimerat och tungt informationsutbud – det lönar sig att hänga med!

Jouko Huju
Lena Mickelsson-Ouru
Katja Simola

Anmälningsblankett

Suomi