Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboat ja Otavamedia ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen nettiyhteistyöstä venekaupassa.

Sopimuksen ensivaiheessa Finnboatin niiden jäsenten, jotka ovat nettivene.com-asiakkaita, palvelupaketti lisääntyy kustannuksitta kahdella asialla.

1. Nettivene.com sisälle rakentuu Finnboat-kauppiaiden oma ”Kauppiaspörssi”, joka näkyy vain mukaan rekisteröityneillä kauppiailla. Sen avulla voidaan tehokkaasti hoitaa kauppiaiden välistä, sisäistä kauppaa. Tarjotuista veneistä näkyy nettohinta.

2. Toisena elementtinä mukaan tulee kesän aikana ns. Hinnoittelutyökalu. Tämä työkalu kerää tässä vaiheessa viimeisten 24 kk:n aikana toteutuneet kaupat ja sieltä saadaan merkki/tyyppi/vuosimalli/alue-kohtaisesti toteutuneiden kauppojen oikeat hinnat (kunhan mukana olevat muistavat ne sinne laittaa). Näin saadaan käytetyille veneille toteutuneiden kauppojen oikeat hinnat.

Molemmista elementeistä tiedotetaan lähiviikkoina lisää ja ajatus on, että Kauppiaspörssi olisi käytössä jo Juhannukseen menessä. Hinnoittelutyökalun täysimittainen käyttöönsaanti mennee Uivan Venenäyttelyn aikoihin.

Kerromme lisää heti kun prosessi etenee.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi