Finnboat

Hyvät jäsenet,

Meltwater Group ja Finnboat ry ovat monivuotiseen yhteistyöhön pohjautuen sopineet uudesta yhteistyömallista. Liiton jäsenyrityksillä on nyt mahdollisuus hankkia Meltwaterin palveluita jäsenhinnoilla. Yhteistyö koskee sekä mediaseurannan että sosiaalisen median seurannan palveluita ja lisäksi uutta toimituksellisen näkyvyyden tehostamiseen keskittyvää PR -työkalua.

Meltwater News on globaali markkinajohtaja sähköisessä mediaseurannassa. Maailman kattavin lähdekantamme sisältää yli 1800 kotimaista ja yli 182 000 kansainvälistä lähdettä. Reaaliaikaisen avainsanojen ja -teemojen seurannan avulla toimitamme bisneskriittistä informaatiota kymmenille tuhansille päättäjille päivittäin.

Meltwater Buzz on kattava sosiaalisen median seurantatyökalu, joka mahdollistaa kuluttajien luomien verkkosisältöjen seurannan ja analyysin. Lisäominaisuutena löytyvä Engage-moduuli mahdollistaa lisäksi suoran vuorovaikutuksen kuluttajien kanssa sosiaalisen median kanavien välityksellä.

Meltwater Press muuttaa totutun tavan luoda medialuetteloita ja jakaa uutisia. Käyttäjä voi tunnistaa itselleen kiinnostavista aiheista kirjoittavat toimittajat innovatiivista NLP (Natural Language Processing) -teknologiaa käyttävän verkkopohjaisen tietokannan avulla. Toiminnon pohjalta käyttäjä pystyy luomaan relevantteja medialuetteloita ja jakamaan tehokkaasti lehdistötiedotteita, lehdistökutsuja ja medialle suunnattuja myyntipuheita.

Meltwaterilla lisätietoja palvelusta antaa
Kristian Paasila (Account Manager, Customer Relations)
kristian.paasila@meltwater.com, puh.040 833 18 60

www.meltwater.com

Meltwater on globaali ohjelmistoyritys, jonka SaaS (software as a service) -pohjaisia palveluita käyttää lähes 20 000 yritystä ja organisaatiota ympäri maailmaa. Kustannustehokkaiden ja innovatiivisten palveluidemme avulla autamme asiakkaitamme ymmärtämään heidän liiketoimintaympäristöään sekä tarjoamme liiketoiminnan kannalta tärkeätä tietoa päätöksenteon tueksi. Tarjoamme ratkaisuja maineenhallintaan, oikeiden journalistivaikuttajien löytämiseen, yhteistyön ja rekrytoinnin tehostamiseen sekä sähköisten markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Meltwaterilla on kuuden liiketoimintayksikkönsä lisäksi uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseen keskittyvä yksikkö sekä voittoa tavoittelematon Meltwater Foundation -säätiö, joka tarjoaa yrittäjyys- ja ohjelmistokoulutusta lahjakkaille afrikkalaisille opiskelijoille Meltwater Entrepreneurial School of Technology (MEST) -oppilaitoksessa Ghanassa.

Suomi