Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboatin juhlakokouspäivä alkaa lähestyä ja perjantaina 25.11. Finlandia-talolla Helsingissä paitsi käsitellään jälleen yritysten ja yhdistysten kannalta tärkeitä asioita, muistellaan myös menneitä ja muistellaan nimenomaan hyvällä! Aamupäivällä käsitellään sääntömääräiset asiat ja iltapäivällä ohjelmassa on 50-vuotiskokouksen juhlaluento sekä Finnboatin 50 vuoden taipaleesta kertova kuvallinen tarina.

Osatoimittajien ja yhteistyökumppanien näyttelyssä voit jälleen tutustua syksyn uutuuksiin ja yhteistyökumppaniemme tarjontaan. Tarvikenäyttelyn aikana on pieni cocktail-tarjoilu. Pyydämme niitä Osatoimittajien jäsenyrityksiä ja tarvikevalmistajia, jotka haluavat osallistua näyttelyyn omilla tuotteillaan, ilmoittautumaan mukaan tuotenäyttelyyn jäseninfossa sähköpostitse lähetettävän linkin kautta 11.11. mennessä. Iltapäivän ohjelmaa seuraamaan (juhlaluento, tarvikenäyttely, historiikki) tulemme kutsumaan valikoidusti myös kotimaista lehdistöä paikalle.

Juhlaillalliselle kokoonnumme Finlandia-talon ravintolaan klo 19.00 ja sen aluksi saamme valtiovallan tervehdyksen. Illallisen aikana palkitaan ansioituneita jäsenyritysten edustajia, myönnetään Finnboatin tunnustuspalkinto, pidetään hauskoja ja juhlaviakin puheita, kuunnellaan musiikkia ja nautitaan mukavasta yhdessäolosta. Toivomme, että jäsenyrityksistä lähtisi mukaan mahdollisimman monta juhlijaa ja että täyttäisimme Finlandia-talon ravintolan ääriään myöten. Juhlien päivänsankarihan on veneala itse, eli juuri Te, hyvät jäsenet. Illallinen on avec-tilaisuus.

Juhlakansaa varten olemme varanneet majoitustilaa 25.-26.11. muutamasta keskustan hotellista. Huonevaraukset tehdään ja maksetaan suoraan hotelleihin ja alla mainitut alennushinnat ovat voimassa kun varaus tehdään 25.10. mennessä. Varausta tehtäessä annetaan luottokortin numero ja voimassaoloaika ja yöpyjän puhelinnumero. Majoitusvaihtoehdot ovat:

Hotel Scandic Continental, Mannerheimintie 46, 00260 Hki
Yhden tai kahden hengen standard-huone 85,00/vrk
varaukset continentalhelsinki@scandichotels.com
alennuskoodi: VEN251111

Sokos Hotel Helsinki, Kluuvikatu 8, 00100 Hki
Yhden hengen huone 116,00/vrk ja kahden hengen huone 136,00/vrk
varaukset: hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi
alennuskoodi: FINNBOAT

Hotel Glo Kluuvi, Kluuvikatu 4, 00100 Hki
Yhden tai kahden hengen Glo-huone 125,00/vrk, yhden tai kahden hengen Deluxe-huone 155,00/vrk
varaukset: kluuvisales@hotelglo.fi
alennuskoodi: 2511A/FI

Jäsenkirjeen liitteenä on juhlakokouspäivän alustava ohjelma. Kokouspäivän paketti maksaa 50,00 euroa/hlö ja se sisältää aamukahvin ja suolaisen kahvileivän, buffetlounaan sekä iltapäivän cocktailtarjoilun viineineen.
Juhlaillallisen hinta on 100,00 euroa/hlö ja illallisvaraukseen on merkittävä osallistujien nimet, sillä illallispöytiin tehdään istumajärjestys.

Juhlakokouspäivään ilmoittaudutaan 4.11. mennessä osoitteessa www.finnboat.fi ja siellä sivun vasemmassa laidassa ”Ilmoittautumiset”. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti info@finnboat.fi.

Kaikki joukolla juhlimaan – tapaamisiin Finlandia-talolla!

Jouko Huju, Lena Mickelsson-Ouru, Katja Simola

$KUVA_1

Bästa medlemmar,

Finnboats jubileumsmötesdag närmar sig och fredagen den 25.11 behandlar vi i Finlandia-huset igen viktiga ärenden gällande företagen och föreningarna, men ihågkommer också svunna tider i positiv anda. Under förmiddagen behandlas de stadgeenliga ärenden och under eftermiddagen följer 50-årsmötets jubileumsföredrag samt en illustrerad berättelse om Finnboats 50-åriga bana.

Under Komponentleverantörernas och samarbetspartnernas utställning kan du igen bekanta dig med höstens nyheter och samarbetspartnernas utbud. Under tillbehörsutställningen serveras lite cocktails. Vi ber de medlemsföretag i Komponentleverantörerna och tillbehörstillverkare, som vill deltaga i utställningen med sina egna produkter, anmäla sig till produktutställningen senast den 11.11 per e-post via den link som sänds med medlemsinfot. Vi kommer att selektivt inbjuda den inhemska pressen för att närvara vid eftermiddagens program (jubileumsföredraget, tillbehörsutställningen, historiken).

Vi samlas till jubileumssupén i Finlandia-husets restaurang kl. 19.00 och till en början får vi statsmaktens hälsning. Under supén belönas meriterade representanter för medlemsföretagen, beviljas Finnboats hederspris, hålls roliga och även festliga tal, och vi lyssnar till musik samt njuter av trevlig samvaro. Vi hoppas på möjligast många festdeltagare från medlemsföretagen och att vi skall fylla Finlandia-husets restaurang till breddarna. Festföremålet är båtbranschen, alltså just Ni, bästa medlemmar. Supén är ett avec-tillfälle.

Vi har för festfolket reserverat inkvartering för tiden 25-26.11 i några hotell i centrum. Rumsreserveringarna görs och betalas direkt till hotellen och rabatterna nedan gäller då reserveringen görs senast den 25.10. Då man gör reserveringen ger man kreditkortets nummer och giltighetstid samt gästens telefonnummer. Inkvarteringsalternativen är:

Hotel Scandic Continental, Mannerheimvägen 46, 00260 Hfors
En eller två personers standard-rum 85,00/dgn
reserveringar: continentalhelsinki@scandichotels.com
rabattkod: VEN251111

Sokos Hotel Helsinki, Glogatan 8, 00100 Hfors
En persons rum 116,00/dgn och två personers rum 136,00/dgn
reserveringar: hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi
rabattkod: FINNBOAT

Hotel Glo Kluuvi, Glogatan 4, 00100 Hfors
En eller två personers Glo-rum 125,00/dgn, en eller två personers Deluxe-rum 155,00/dgn
reserveringar: kluuvisales@hotelglo.fi
rabattkod: 2511A/FI

Som bilaga till medlemsinfot finns jubileumsmötesdagens preliminära program. Mötesdagspaketet kostar 50,00 euro/person och innehåller morgonkaffet med salt kaffebröd, buffetlunchen och eftermiddagens cocktail-servering med vin. Jubileumssupén kostar 100,00 euro/person och i supéreserveringen skall deltagarnas namn nämnas, för det blir bordsplacering.

Till jubileumsmötesdagen anmäler man sig senast den 4.11 på adressen www.finnboat.fi och där på sidans vänstra kant vid punkten ”Anmälningar”. OBS! Anmälningarna är bindande och annulleringarna skall meddelas skriftligt till info@finnboat.fi.

Vi ses i Finlandia-huset -alla med på festen!

Jouko Huju, Lena Mickelsson-Ouru, Katja Simola

Suomi