Finnboat

Yhteistyökumppanimme DL Software lanseeraa syksyllä uuden version veneohjelmistostaan. Prime 3000 Marine Edition -aloituspakettiin kuuluu mm. perustiedot (asiakas-, tuote- ja venerekisteri), laskutus- ja kassatoiminnot, Finnboatin venemyynnin/säilytyksen jne. dokumentit sekä tilasto-osio. Käyttöön voi halutessaan ottaa myös Cash-In -perintäpalvelun.

Lisätietoja sisällöstä ja hinnoista löytyy alla olevista liitteistä. Voit kysellä ohjelmistosta lisää ja tehdä tilauksia myös henkilökohtaisesti, kun DL Softwaren edustajat ovat tavattavissa Finnboatin syyskokouksessa 25.11.2011.

Lisätietoja antavat:
Ralf Norrgård, 0400-989 808, ralf.norrgard@dlsoftware.fi
Staffan Nordström, 0400-989 802, staffan.nordstrom@dlsoftware.fi

Jos olet käyttänyt Finnboatin aikaisempaa Venemyynnin lomakeohjelmaa 7.0 db (T-Basen tekemä), nyt on viimeistään aika siirtyä uudempiin ohjelmistoihin, sillä vanhaan ohjelmaan ei ole enää saatavilla rekisteröintitunnuksia/lisenssinumeroita.

Suomi