Finnboat

Veneilyn Aapinen on ollut suomalaisen veneilijän perusteos jo yli kolmekymmentä vuotta. Sitä ovat kuluttajille jakaneet Finnboatin lisäksi niin viranomaiset, vakuutusyhtiöt, veneilyseurat kuin alan teollisuus ja kauppakin. Olemme julkaisseet Veneilyn Aapista vuosina 1973-1975 sekä 1983-2010 suomenkielisenä yhteensä 730.500 kpl ja ruotsinkielisenä 115.000 kpl. Aapisen suosio on säilynyt vuodesta toiseen vankkana ja nyt olemmekin julkaisemassa jälleen uutta painosta.

Veneilyn Aapisen seuraava uusintapainos ilmestyy helmikuun Vene 12 Båt -messuille. Suomenkielistä Aapista painetaan tässä vaiheessa noin 15.000 kpl. Ruotsinkielistä painosta on vielä jäljellä ja siksi teemme tässä vaiheessa uuden painoksen ainoastaan suomenkielisestä.

Jäsenyrityksillä on nyt mahdollisuuden tilata omakustannushintaan Aapisia kuluttajille jaettaviksi. Aapinen on erinomainen perusteos esim. erilaisiin koulutustilaisuuksiin, Omistajan Käsikirjan liitteenä, venevakuutuspapereihin liitettynä, henkilöstön virkistyskäyttöön jne.

Aapisen etukanteen voi lisämaksusta painattaa oman 1- tai 4-värilogon (ks. Kansimalli-liite). Suositeltu tilausmäärä on tällöin vähintään 500 kpl. Logon tulisi olla JPG-muodossa ja resoluution 300 pikseliä/tuuma.

Kaikkiin alla mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero. Lisäksi laskutetaan toimituskulut.

Hinnat:
Suomenkielinen aapinen 0,45 eur / kpl
Logo etukanteen1-väri 100 eur
Logo etukanteen 4-väri 180 eur

Toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi jälleen mukaan tuottamaan tämän veneilyn perusopuksen. Pyydämme ystävällisesti tekemään tilaukset 15.1.2012 mennessä liittenä olevalla lomakkeella. Lisätietoja tarvittaessa Katjalta katja@finnboat.fi, puh. 0207 669 340.

Suomi