Finnboat

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa

MV-MARININ MALLISTON OSTO

Bella-Veneet Oy osti 3.1.2012 MV-Marinin -venemalliston 6 venemallia muotteineen ja valmistusoikeuksineen. Yksi malleista on syksyn 2011 uutuus, Access 7 – keskikajuuttavene. MV-Marin -veneitä on valmistettu lähes 40 vuotta. Kaikki malliston veneet ovat VTT:n sertifioimia. Veneet tunnetaan korkeasta laadustaan, erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan ja monista innovatiivisista ratkaisuista sekä valmistuksen että materiaalien osalta. MV-Marin -veneitä on valmistettu vuosien aikana yhteensä n. 8000 kpl.

Bella-Veneet Oy on toiminut yli 40 vuotta. Yhtiöllä on kolme tuotemerkkiä: Bella, Flipper ja Aquador. Tuotannosta myydään vientiin 25 maahan n. 75 %.

Bella-Veneet Oy:n tehokas tuotanto ja suuret volyymit antavat kilpailuetua, kun yhtiö tulevaisuudessa valmistaa MV-Marin -veneitä.

Lisätietoja:

Bella-Veneet Oy/Raimo Sonninen p. 0400-672 414

Suomi