Finnboat

Hyvät jäsenet,

Nyt teillä on edullisempi mahdollisuus olla mukana Vesillä-erikoisjulkaisussa, joka ilmestyy 9.2.2012 Helsingin Sanomien yhteydessä pääkaupunkiseudulla. Helsingin Sanomien jakelu tavoittaa 402 000 suomalaista lukijaa j sen levikki on 170 000 kpl. Valikoituun PK-seudun jakeluun on poimittu pääkaupunkiseudun ostovoimaisimmat alueet.

Finnboatin jäsenille tarjous -30% mediakortin listahinnoista.

Vesillä-julkaisu tehdään yhteistyössä Vene12Båt-messujen että Finnboatin kanssa ja se ilmestyy juuri päivää ennen messujen alkua, näin ajankohta on paras mahdollinen. Vesillä-julkaisu jaetaan myös messuilla 10-19.2.2012 messulehtenä.

Vesillä – erikoisjulkaisu rakentuu tällä hetkellä seuraavista aiheista:
– Pääkirjoitus, Jouko Huju
– Moottoriveneet
– Purjeveneet
– Vene 12 Båt -messut
– Ostajan opas
– Varusteet ja tarvikkeet veneilyyn
– Turvallisuus vesillä
– Venevakuutus, Asiantuntijapaneeli
– Ympäristö/Itämeren suojelu

Vesillä-erikoisjulkaisun sisältö rakentuu niistä teemoista, joita yhteistyökumppanimme haluavat tuoda juuri tällä hetkellä esille. Lehden artikkelit tuotetaan lukijaa kiinnostavalla ja aktivoivalla tavalla. Näin konsepti toimii eduksenne!

Liitteenä on mediakortti ja pdf-tiedosto Allt på Sjön -julkaisusta, joka tehtiin yhteistyössä Gustavsberg-venemessujen ja Sweboatin kanssa. Finnboatin jäsenet saavat siis 30% alennuksen mediakortin listahinnoista.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan:

Johan Grönroos, project manager
Suomi Mediaplanet Oy
Erottajankatu 7 a, 00130 Helsinki
www.mediaplanet.com
toimisto: +358(0)9 565 840 28
mobile: +358(0)40 7705068
e-mail: johan.gronroos@mediaplanet.com
Facebook (Finnish): Suomi Mediaplanet Oy

Suomi