Finnboat

Ilmoittautumisaika Helsingin Uivaan venenäyttelyyn on parhaillaan käynnissä. Tapahtuma täyttää tuttuun tapaan HSK:n sataman ja laiturit Lauttasaaressa elokuun puolessa välissä. Vuoden 2011 näyttelyyn osallistui 158 näytteilleasettajaa ja kävijöitä oli 14 340. Näyttelypaikat on vuosittain loppuunmyyty, joten jos haluat varmistaa paikkasi Suomen suurimmassa venealan ulkonäyttelyssä, ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa.

Uivan yleisilme selkeytyy, kun näyttelyalueelle tulee lisää valmiita telttaosastoja. Elektroniikkaa esitellään edelleen keskitetysti isossa, katetussa tarviketeltassa, mutta muita tarvikeosastoja varten vuokrattavissa on lisää ulospäin aukeavia telttoja. Nämä telttarivit sijaitsevat asfaltoidulla jollakentällä ja muut maaosastot siirtyvät lähemmäksi aallonmurtajaa sekä F- ja E-laitureita.

Lisätietoja löytyy liitteenä olevasta esitteestä sekä Uivan omilta sivuilta www.uiva.fi.

Huomioithan, että ilmoittautumisaika päättyy 18.5.2012!

$KUVA_1

Suomi