Finnboat

MATKAOHJELMA

Meno
su 23.9. AY831 Helsinki-Lontoo Heathrow klo 08.00-09.00

Paluu
ti 25.9. AY834 Lontoo Heathrow-Helsinki klo 18.05-23.00

Majoitus
Ibis Hotel Southampton, West Quay Road, Western Esplanade,
Southampton So151 RA

Hinta
Matkan alustava hinta on 680,00 euroa per henkilö sisältäen:

lennot turistiluokassa Hki-Lontoo-Hki matkustajamaksuineen ja lentokenttäveroineen
majoitus yhden hengen huoneessa sunnuntaista tiistaihin sisältäen ns. Hot buffet -tyyppisen aamiaisen
lentokenttäkuljetukset Lontoo-Southampton su 23.9. ja Southampton-Lontoo ti 25.9.
bussi- ja venekuljetukset tutustumiskohteisiin ma 24.9. ja ti 25.9.
pääsylippu venenäyttelyyn.

Hintoihin eivät sisälly kustannukset ruokailuista matkan aikana, vaan ne laskutetaan erikseen. Lopullinen matkan hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan.

Alustava ohjelma

Su 23.9. lento Hki-Lontoo, linja-autokuljetus Southamptoniin. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen siirrytään venenäyttelyyn joko yksittäin tai ryhmässä. Sunnuntai vapaata tutustumista näyttelyyn ja kaupunkiin, illalla mahd. yhteinen ruokailu jossain lähiravintolassa tai pubissa.

Ma 24.9. aikaisen aamiaisen jälkeen lähtö bussilla tutustumiskierrokselle lähialueen telakkayrityksiin. Aikataulusta ja etäisyyksistä riippuen tutustutaan kolmeen tai neljään telakkaan ja jonkun vierailun yhteydessä nautitaan myös yhteinen lounas. Illalla mahdollisuus jälleen yhteiseen ruokailuun, vaihtoehtoisesti jokainen vastaa ruokailuistaan itse.

Ti 25.9. aikainen aamiainen, check out hotellista ja lähtö linja-autolla kohti Lontoota. Matkalla tutustuminen yhteen tai kahteen telakka-yritykseen ja myöhäinen lounas. Heathrown kentälle saavutaan viimeistään klo 15.45.

Tutustumiskohteet

Alustavien suunnitelmien mukaan tutustumiskohteita on viisi, joista kolmella telakalla käydään maanantaina ja kahdessa yrityksessä tiistaina. Mikäli aikataulusta tulee liian tiukka, jätetään tiistain ohjelmasta yksi kohde pois. Suunnitellut vierailukohteet ovat

1. Ocean Village Marina
2. Hamble Point Marina
3. Saxon Wharf
näistä kolmesta telakasta lisätietoa löytyy osoitteesta www.mdlmarinas.co.uk

4. Port Solent, infoa www.premiermarinas.com
5. Trafalgar Wharf, lisätietoa www.trafalgarwharf.com

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset matkalle tehdään Finnboatiin, lena@finnboat.fi ehdottomasti viimeistään 6.8.2012. Ilmoittautumisen yhteydessä esittäkää toiveenne myös mahd. liittymälennoista Helsinkiin.

Mikäli matka peruutetaan 30.7. jälkeen, peritään tästä Finnairin meiltä veloittamat varauskulut ja lentoyhtiön peruutusmaksu.

Pikaisia ilmoittautumisia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi