Finnboat

Tervehdys,

Finnboat tulee koordinoimaan yhteisosastoja näihin tapahtumiin. Kuten jo tiedämme eräs TEM:n muuttuneiden sääntöjen edellytys on että hallinnoija (=Finnboat) tilaa keskitetysti ja myös maksaa nämä tuen alaiset osastot ensin.
Muuten tukea ei voida saada.

Nyt on käsillä pari tapahtumaa, jotka meidän tulee saada käyntiin vielä ennen kesälomia.

1) Tukholman Allt för Sjön 2013 (2-10.3.)

Keskustelu on aloitettu poikkeuksellisen laajan yhteisosaston rakentamisesta todennäköisesti B-halliin. Tarkoituksena on myös se, että osasto tulee pysymään siellä joitakin vuosia. Tähän tapahtumaan on myös suunniteltu vahvaa oheistoimintaa kuten avajaiset korkeimman poliittisen tahon toimesta jne. Yhteisosaston rakentamisessa on ehkä jonkinlaisena hankaluutena se, että siellä voidaan esitellä vain suomalaisia veneitä. Tarkoitus on myös päästä Tukholman messujen kanssa oikeaan keskusteluun heidän neliöhinnoistaan. Tähän kuitenkin tarvitaan ensin arvio siitä mistä puhutaan. Tietoa ajatuksistanne ja arvioitu neliötarve tulee olla meillä 15.6.2012 mennessä. Lähettäkää suoraan minulle jouko@finnboat.fi.

2) BOOT 2013 Düsseldorf (19-27.1.2013)

Tässä tapahtumassa ajatuksena on rakentaa 3 osastoa. Yksi suuremmille veneille
halleihin 4 tai 5, yksi pienemmille veneille halleihin 9 tai 10 ja yksi purjeveneille. Tapahtuman ilmoittautumisaika päättyy 30.6. ja samalla tavalla tarvitsemme tiedot hintaneuvotteluja/varauksia varten 15.6. mennessä.

Laittakaa ystävällisesti em. tiedot viimeistään tuona päivänä.

Kiitos etukäteen kaikille.

Terveisin

Jouko Huju (040 5509310)

Suomi